TV & Media

Έλλη Κοκκίνου: Η νέα φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται εξαιτίας ενός ιού- Ακύρωσε κι άλλη εμφάνισή της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έλλη Κοκκίνου: Η νέα φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο - Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται εξαιτίας ενός ιού

Στο νοσοκομείο παραμένει η Έλλη Κοκκίνου, όπου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της η ίδια.

Όπως εξήγησε, κόλλησε έναν ιό αν και στην αρχή νόμιζε πως είχε φαρυγγίτιδα.

Μια μέρα μετά, το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου, η τραγουδίστρια επέστρεψε με νέο Instagram story. Η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε μία φωτογραφία από το δωμάτιο, δείχνοντας το γεύμα που της προσέφεραν και έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Τόσο υγιεινό, ούτε εγώ το αντέχω».

Το story της Έλλης Κοκκίνου από το νοσοκομείο

Η τραγουδίστρια ανακοινωσε ακόμη ότι δεν θα εμφανιστεί στο προγραμματισμένο live στη Ρόδο, έπειτα από εντολή του γιατρού που την παρακολουθεί.

«Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσω και την εμφάνισή μου στη Ρόδο το Σάββατο 24/8. Ήθελα τόσο πολύ να βρεθούμε αλλά οι εντολές του γιατρού δεν μου το επιτρέπουν. Ο αγαπημένος μου Λευτέρης Πανταζής θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει, όπως μοναδικά γνωρίζει! Ευχαριστώ για την κατανόηση! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου σε Instagram story, το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου.

Το story της Έλλης Κοκκίνου από το νοσοκομείο

Η αρχική ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου από το νοσοκομείο

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο πραγματοποιούσε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο επόμενος «σταθμός» της ήταν η Αρεόπολη Λακωνίας.

Ωστόσο, όπως εξήγησε σε ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν θα καταφέρει τελικά να εμφανιστεί στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου ανάρτησε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, εξηγώντας πως έχει κολλήσει έναν ιό.

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε.

Η αρχική ανάρτηση της Έλλης Κοκκίνου από το νοσοκομείο