TV & Media

Έλλη Κοκκίνου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλλη Κοκκίνου
Η Έλλη Κοκκίνου © NDP Photo Agency

Έλλη Κοκκίνου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια - Η ανάρτησή της στο Instagram

Η Έλλη Κοκκίνου προκάλεσε έντονη ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο.

Η Έλλη Κοκκίνου πραγματοποιεί αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να δώσει μια συναυλία στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Εκεί, λοιπόν, είχε μία αναπάντεχη περιπέτεια με την υγεία της, κάτι που προκάλεσε την αναβολή της συναυλίας στην Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο αναφέροντας ότι έχει κολλήσει έναν ιό, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά» έγραψε στην ανάρτησή της η Έλλη Κοκκίνου.

kokkinou

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.