TV & Media

Η Ματίνα Νικολάου έκανε αποκαλύψεις για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά

Τι είπε η ηθοποιός και για τη δική της επιστροφής στην τηλεόραση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ματίνα Νικολάου: Οι αποκαλύψεις για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά - Όσα είπε για τη νέα εκπομπή 

Η Ματίνα Νικολάου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Summer' s Cool» και μεταξύ άλλων προχώρησε σε αποκαλύψεις για την τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά. 

Η Ματίνα Νικολάου, στενή φίλη και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, δήλωσε ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει με τηλεοπτική εκπομπή που θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και, φυσικά, ρωτήθηκε και για τη δική της συμμετοχή με την περσόνα της Βάνιας. «Από Σεπτέμβρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσουμε προετοιμασία για τα καινούρια πράγματα που έρχονται. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω το τελικό ok, γιατί ακόμα δεν υπάρχει», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου και πρόσθεσε:

«Μου έχει λείψει ο τρόπος που περνούσαμε και δουλεύαμε στην εκπομπή, όλα καλά. Ήταν ωραίο διάστημα το ένας χρόνος αποχή, για να έρθει με πιο πολύ κέφι. Δεν ξέρω αν θα είναι δύο φορές την εβδομάδα, αλήθεια δεν ξέρω, νομίζω ότι τώρα είναι σε συζητήσεις, οπότε σε λίγες ημέρες θα δούμε. Όταν ήταν καθημερινή η εκπομπή, χρειαζόταν πολλά πράγματα. Τώρα που θα είναι δυο φορές την εβδομάδα, νομίζω θα είναι πιο εύκολα να οργανωθούν κάποια πράγματα. Κουράγιο σε όλους μας. Ο Νίκος Μουτσινάς καλά κάνει και ξεκουράζεται, βλεπόμαστε λίγο αλλά μιλάμε κυρίως τηλεφωνικά. Δεν τον έχει πιάσει αγωνία ακόμα για την επιστροφή του, είναι καλοκαιράκι ακόμα, ας μην μιλάμε για τέτοια».

Ματίνα Νικολάου: Θα επιστρέψει ως Βάνια;

Η Ματίνα Νικολάου ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει με την περσόνα της Βάνιας: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάει το πρόγραμμα έτσι όπως το έχουμε σκεφτεί. Το σχέδιο είναι να εμφανιστώ ως Βάνια, απλά δεν έχουμε ακόμα μαζευτεί για να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Αν δεν φέρω τη Βάνια, θα τσαντιστεί».