TV & Media

Χάρης Ρώμας: «Ο Αναδιώτης εκλέχτηκε γιατί το όνομά του αρχίζει από άλφα»

Τι είπε για το ενδεχόμενο remake του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χάρης Ρώμας: Τι λέει για την εκλογή του Νίκου Αναδιώτη

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Νίκο Αναδιώτη, ενώ αποκαλύψε το ενδεχόμενο ενός remake του «Κωνσταντίνου και Ελένης».
 
«Φοβήθηκα ότι μέσω της πολιτικής μπορεί να «χαλάσει» η εικόνα μου. Μία μερίδα του κόσμου πείθεται, μία άλλη παραμένει πάντα δύσπιστη», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Το όνομα του Νίκου Αναδιώτη αρχίζει με άλφα. Ο κόσμος που ψηφίζει αυτή τη συγκεκριμένη παράταξη δεν σκαμπάζει καν ποιοι είναι οι υπόλοιποι, ψηφίζει τον πρώτο που βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, αν είναι και λίγο αναγνωρίσιμος… γιατί δεν είναι και καμιά τεράστια η καριέρα του Νίκου, για να πεις ότι είναι αγαπητός στον κόσμο. Είναι λίγο καλλιτέχνης», πρόσθεσε ο ηθοποιός για τον Ευρωβουλευτή της Νίκης.

«Δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα διπλώματα, ούτε παρά μόνο το να δηλώσεις ότι «στο πυρ το εξώτερο οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών». Αυτό μετράει εκεί, αυτό εκμεταλλεύτηκε κι εκείνος ή και του έκατσε, γιατί ο άνθρωπος μπορεί να το πιστεύει βαθιά. Δικαίωμά του, δεν συμφωνώ όμως», σχολίασε.

«Το Κωνσταντίνου και Ελένης θα το έκανα remake σε ταινία μόνο σε περίπτωση που δεχόταν η Ελένη Ράντου να δείξουμε τους ρόλους μας στα 80. Ο ΑΝΤ1 πανηγύριζε τις προάλλες για τις «Ψυχοκόρες», ότι έκαναν 20%. Την ίδια μέρα το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε σε επανάληψη 18%. Να τα λέμε κι αυτά», επισήμανε ο Χάρης Ρώμας.