TV & Media

Απόστολος Γκλέτσος: Όταν είσαι γνωστός πρέπει να αφήσεις καλό πουρμπουάρ αλλιώς θα σε πουν τσιγκούνη

Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Απόστολος Γκλέτσος
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Απόστολος Γκλέτσος: Ο «νόμος» του καλού πουρμπουάρ για τους διάσημους - Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα με τα οποία αμείβεται ένας ηθοποιός στην Ελλάδα αλλά και για τις λανθασμένες απόψεις που επικρατούν γύρω το εν λόγω θέμα.

Ερωτηθείς για το αν κατάφερε να αποκτήσει περιουσία από την υποκριτική, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε:

«Το σύστημα λειτουργεί έτσι που δεν σ’ αφήνει να γίνει πλούσιος. Απλά έχεις μια κανονική ζωή. Για να καταλάβεις, είσαι λίγο καλύτερα από ό,τι είναι ένας καθηγητής στο Λύκειο. Παίρνεις χρήματα από την τηλεόραση, αλλά το κράτος σου κρατάει αμέσως το 50%. Επίσης όταν είσαι γνωστός και κάθεσαι κάπου να φας και έρχεται ο λογαριασμός, όταν θα φύγεις, θα πρέπει να αφήσεις ένα καλό πουρμπουάρ. Δεν μπορώ να αφήσω ένα 10% όπως θα έκανε ο καθένας. Αλλιώς θα με πουν τσιγκούνη και ξεφτιλισμένο».

Ακολούθως, σχολιάζοντας το ότι πολλοί ηθοποιοί πλέον δεν πληρώνουν, όταν βγαίνουν για φαγητό, ο Απόστολος Γκλέτσος διευκρίνισε: «Δεν υπάρχουν αυτά σε μένα και όποιος θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Έχει συμβεί να με καλέσουν κάπου για φαγητό και να μην πληρώσω, αλλά στην καθημερινότητά μου δεν λειτουργώ έτσι. Ακόμη και στον καφέ μου αφήνω καλό πουρμπουάρ κάθε μέρα!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.