TV & Media

«Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός!»: Η νέα δήλωση της Βάνας Μπάρμπα για την καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα όλοι μας και θα καθόμαστε να σκεφτούμε ποιος κόλλησε ποιον;» τονίζει η ηθοποιός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βάνα Μπάρμπα: Νέα δήλωση για την καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό - «Είναι ντροπή!» λέει η ηθοποιός

Η Βάνα Μπάρμπα προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά την καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ότι «πασίγνωστη ηθοποιός» διέσπειρε τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Μεταξά». 

Σε νέα δήλωσή της στην εφημερίδα ONtime, η Βάνα Μπάρμπα υποστήριξε ότι βγήκε θετική στον κορωνοϊό, τρεις μέρες μετά από τη μέρα που πήγε στο νοσοκομείο.

«Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός! Έχουμε σοβαρά προβλήματα όλοι μας και θα καθόμαστε να σκεφτούμε ποιος κόλλησε ποιον; Ας είμαστε σοβαροί, έλεος. Το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι ότι μόλις βγει μια πληροφορία, και ανακριβής και αναληθής να είναι, ο κόσμος θεωρεί ό,τι συμβαίνει, ότι έχει γίνει. Αυτό είναι τραγικό. Εγώ βγήκα με Covid μετά τις τρεις μέρες που είχα πάει την πρώτη μου επίσκεψη στο νοσοκομείο. Πώς ξέρουμε ποιος κόλλησε ποιον; Μπορεί να ξέρει κανείς από πού κολλάει Covid;», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα. 

Βάνα Μπάρμπα: Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τι απαντά ο ίδιος

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, υποστήριξε σε δηλώσεις του την Τετάρτη (24.7) στο Mega ότι ο διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής περιέφερε γνωστή ηθοποιό (όπως αποκαλύφθηκε αργότερα εννοούσε τη Βάνα Μπάρμπα) σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς, τη στιγμή που εκείνη ήταν θετική στον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο κ. Γιαννάκος συμπλήρωσε ότι αφού έγινε η διασπορά στο νοσοκομείο και η μετάδοση του κορωνοϊού σε αριθμό ασθενών, ο διοικητής διαφήμιζε τα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης του ιού ως ο πρώτος διοικητής νοσοκομείου που τα πήρε. 

Μιλώντας στο Star, η Βάνα Μπάρμπα έδωσε τη δική της απάντηση: «Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορωνοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας».

Σε άλλο σημείο της δήλωσής της, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε: «Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία».