TV & Media

Δημοσιογράφος φεύγει από το Star μετά από 28 χρόνια και πηγαίνει στην εκπομπή της Καινούργιου

Το «αντίο» στον τηλεοπτικό σταθμό και ο νέος της ρόλος

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου φεύγει από το Star και πηγαίνει στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου αποφάσισε μετά από 28 χρόνια να φύγει από την τηλεοπτική οικογένεια του Star και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, αυτή τη φορά σε πάνελ ψυχαγωγικής, τηλεοπτικής εκπομπής.

Από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου θα βρίσκεται στον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στο Instagram. 

«Ήμουν τυχερή γιατί είχα δυο σπουδαίους αγωνιστές γονείς που με έμαθαν να έχω όρια και κόκκινες γραμμές, να μην πατάω επί πτωμάτων, να σέβομαι και να τιμώ τους παλαιότερους και να περιμένω υπομονετικά τη σειρά μου. Είχα την τύχη και τη χαρά να εργαστώ για 28 χρόνια στην πιο ασφαλή και σίγουρη εργοδοσία που μπορεί να έχει μια γυναίκα με παιδί και αναφέρομαι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη την αείμνηστη Μαριάννα. Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν κύκλους. Και οι κύκλοι κλείνουν αλλά παραμένουν εκεί γιατί είναι η ζωή μας!», είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. 

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου φεύγει από το Star για την Κ. Καινούργιου © NDP PHOTO

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου για το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στην ανάρτησή της στο Instagram γράφει: 

Αγαπημένοι φίλοι, γνωριζόμαστε τηλεοπτικά από πολύ παλιά και σε κάθε μου βήμα σας είχα παρέα! Πρώτα στον Σκάι και στον Αδέσμευτο Τύπο όπου ξεκίνησα με σπουδαίους δασκάλους και από το 1997 και μετά στο star που αγάπησα όσο τίποτα και ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Ρεπορτάζ, δρόμος, αποστολές, δελτία, παρουσίαση δελτίων, συμπαρουσίαση εκπομπής, 10 χρόνια webtv…τόσα μεγάλα γεγονότα και σε όλα εκεί παρούσα! Με επιβραβεύσατε εκατοντάδες φορές και ορκίστηκα στον εαυτό μου πως θα παραμείνω ακέραιη και θα είμαι πάντα το κοριτσάκι που πέρασε στο Πάντειο στο τμήμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ήμουν τυχερή γιατί είχα δυο σπουδαίους αγωνιστές γονείς που με έμαθαν να έχω όρια και κόκκινες γραμμές, να μην πατάω επί πτωμάτων, να σέβομαι και να τιμώ τους παλαιότερους και να περιμένω υπομονετικά τη σειρά μου. Είχα την τύχη και τη χαρά να εργαστώ για 28 χρόνια στην πιο ασφαλή και σίγουρη εργοδοσία που μπορεί να έχει μια γυναίκα με παιδί και αναφέρομαι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη την αείμηνηστη Μαριάννα. Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν κύκλους. Και οι κύκλοι κλείνουν αλλά παραμένουν εκεί γιατί είναι η ζωή μας!

Πήρα απόφαση να κάνω νέα βήματα και την επόμενη σεζόν θα βρίσκομαι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εμπιστεύομαι τον επί χρόνια αρχισυντάκτη μου στο star Θέμη Μάλλη και θα ανήκω μετά την καλοκαιρινή μου άδεια στο δυναμικό της Barking Well Media και στον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha. Κάπου διάβασα ότι πήρα την απόφαση να μεταπηδήσω στο gossip! Nα θυμίσω πως η είδηση θα είναι πάντα είδηση από όποιον χώρο κι αν προέρχεται και δεν τοποθετώ ταμπέλες στην ενημέρωση. Ο κόσμος διψάει για έγκυρη ενημέρωση σε κάθε πεδίο και η ζωή μας τα έχει όλα: και υγεία και φίλους και δουλειά και διασκέδαση και life style & καθημερινότητα! Οι διαχωρισμοί σε gossip και μη gossip νομίζω είναι μια άλλης εποχής διότι πλέον διεθνώς όλες οι ειδήσεις συνδέονται! Σημασία έχει πως εσύ τοποθετείσαι στα πράγματα.

Θα τα λέμε κάθε πρωί λοιπόν και θα τα λέμε όμορφα, αληθινά και διασταυρωμένα όπως τόσα χρόνια άλλωστε!