TV & Media

Ντόναλντ Τραμπ: Τηλεοπτική σειρά προχώρησε σε αλλαγές λόγω της απόπειρας δολοφονίας

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είχε κάποιες εξόχως ενοχλητικές ομοιότητες με την απόπειρα εναντίον του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση των παραγωγών της σειράς 

Η σειρά «The Boys» προχώρησε σε μία αιφνιδιαστική αλλαγή στο φινάλε της 4ης σεζόν της, λόγω της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, επειδή το επεισόδιο περιελάμβανε κάποιους εντυπωσιακούς παραλληλισμούς με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών και πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται στο Prime Video αρχικά είχε τον τίτλο «Assassination Run» και είχε ως επίκεντρο την προσπάθεια των πρωταγωνιστών να αποτρέψουν ένα σχέδιο δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ. Μετά και την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ το προηγούμενο Σάββατο, οι υπεύθυνοι του Prime Video ήθελαν σαφώς να αποφύγουν να συνδεθούν με το περιστατικό και κυρίως να δημιουργηθεί ο παραμικρός συνειρμός, γι’ αυτό και επέλεξαν να τον τίτλο του επεισοδίου μετατρέποντας το στο απλό, λιτό και απέριττο «Season 4 Finale».

Η σειρά εξέδωσε επίσης μια προειδοποίηση πριν από το επεισόδιο, στην οποία οι παραγωγοί τόνιζαν ότι το σενάριο για το συγκεκριμένο επεισόδιο απολύτως συμπτωματικά μπορεί να θυμίζει τα γεγονότα του περασμένου σαββατοκύριακου, όμως, είχε γραφτεί πολύ καιρό πριν.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Η Prime Video, η Amazon MGM Studios, η Sony Pictures Television και οι παραγωγοί του The Boys αντιτίθενται, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στην πραγματική βία κάθε είδους».

Τα Μέσα του εξωτερικού, ωστόσο, σχολίασαν αυτή την ανακοίνωση και ότι προέκυψε ακριβώς μετά το επεισόδιο με τον τραγουδιστή των Tenacious D, Kyle Gass, ο οποίος αστειεύτηκε με την παρ’ ολίγον τραγωδία, υπογράφοντας το τέλος της συνεργασίας του με το συγκρότημα.

Με πληροφορίες από TMZ