TV & Media

New York Magazine: Ανατρεπτικό εξώφυλλο για την υγεία Μπάιντεν - Τραμπ

Οι δυο γηραιότεροι υποψήφιοι στην ιστορία των ΗΠΑ

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

New York Magazine: Ανατρεπτικό εξώφυλλο για την υγεία Μπάιντεν - Τραμπ

Mε αφορμή το γεγονός ότι αντιπάλοι για την προεδρία των ΗΠΑ είναι οι δυο γηραιότεροι υποψήφιοι στην ιστορία των ΗΠΑ, στο εξώφυλλο του New York Magazine βρίσκονται ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ. 

«Το εξώφυλλο, μέρος της παράδοσης των πολιτικών σκίτσων του New York Magazine για ειδικές εκδόσεις, απεικονίζει τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σε ζυγαριά κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης», ανάφερει το περιοδικό στην επισκόπηση των περιεχομένων του τεύχους το οποίο έχει αφιέρωμα σε θέματα υγείας. 

Και ενώ η ηλικία και η διανοητική οξύτητα έχουν μια περίπλοκη σχέση, η ηλικία των υποψηφίων επηρέασε τις αντιλήψεις των ψηφοφόρων για το πόσο καλά θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό συνέβαινε ακόμη και πριν από το ντιμπέιτ: Μόνο το 15% των ψηφοφόρων ήταν τουλάχιστον «πολύ σίγουροι» ότι ο Μπάιντεν είχε τη φυσική κατάσταση που απαιτείται για να γίνει πρόεδρος, και το 21% αισθανόταν παρόμοια για την πνευματική του κατάσταση, σύμφωνα με έκθεση του Pew Research Center τον Απρίλιο. (Ο Τραμπ τα πήγε καλύτερα, με το 36% να εκφράζει αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης για τη σωματική του ικανότητα και το 38% για την πνευματική του ικανότητα).