TV & Media

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Φινάλε για την αγαπημένη σειρά μετά από 11 χρόνια - Η συγκίνηση των τηλεθεατών

Η επανεμφάνιση της «Βουλίτσας» και οι ηθοποιοί που έμειναν από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Φινάλε για τη σειρά μετά από 11 χρόνια
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Φινάλε για τη σειρά μετά από 11 χρόνια © Χ

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Φινάλε για τη σειρά μετά από 11 χρόνια - Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών στο Χ

H επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έριξε αυλαία χθες βράδυ (14.07) μετά από 11 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η σειρά που λατρεύτηκε από το κοινό έκλεισε με όλα τα ζευγάρια ενωμένα και αγαπημένα.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στηρίχτηκε στην ισπανική σειρά «Σκηνές γάμου» και από χθες είναι η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά. Τρεις ηθοποιοί ήταν από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Τάσος Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου, παρά τη διακοπή της αυτή τη σεζόν αφού επανερχόταν ως φάντασμα.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Την Κυριακή οι πρωταγωνιστές όλων των παράλληλων ιστοριών συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο. Ο Ηλίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Τούλα, και περίμενε μια απάντηση, ενώ όλα ανατράπηκαν σε μια στιγμή, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με την «φυγή», με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Μια από τις συγκινητικές και συνάμα απολαυστικές στιγμές, ήταν η επανεμφάνιση της “Βουλίτσας”, η οποία στην προηγούμενη σεζόν είχε πεθάνει, αφού πνίγηκε από ένα κόκκαλο ψαριού.

Τελικά, ο Μηνάς ζούσε ένα κακό όνειρο και ξύπνησε από τον εφιάλτη του.

Ωραία σκηνή ήταν, επίσης, η στιγμή που οι ήρωες διέσχισαν όλο τον χώρο που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια τα γυρίσματα και κατέληξαν στο σαλόνι του σπιτιού του κυρ Ηλία.

«Τι θα γίνει; Θα μου πεις; Θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο; Μούσια έβγαλα μέχρι να απαντήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, για να του απαντήσει η Τούλα ως εξής. «Ωραία, εντάξει! Θρησκευτικό αλλά πρέπει να βρω και το νυφικό».

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών μετά το φινάλε της σειράς

Μεγάλο μέρος του κοινού έσπευσε στο X για να αποθεώσει την σειρά και να πει το δικό του «αντίο» στους αγαπημένους του χαρακτήρες. Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.