TV & Media

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μου λένε ότι φαίνομαι σνομπ, δεν το επιδιώκω»

Τα προβλήματα που της δημιούργησε το ύψος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μου λένε ότι φαίνομαι σνομπ, δεν το επιδιώκω»
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Μου λένε ότι φαίνομαι σνομπ, δεν το επιδιώκω» © Action24

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μου λένε ότι φαίνομαι σνομπ, δεν το επιδιώκω - Τα προβλήματα που της δημιούργησε το ύψος της

Για τους χαρακτηρισμούς που έχει ακούσει και την πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς για εκείνη, όταν τη γνωρίζει μίλησε σε συνέντευξή της η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και εξήγησε πως πολλοί τη θεωρούν σνομπ, κάτι που παλιότερα την ενοχλούσε, όμως πια δεν την ενδιαφέρει.

«Μου έχουν πει ότι φαίνομαι ότι είμαι πολύ πειθαρχημένη. Ψαρώνουν όλοι γιατί τους φαίνομαι σνομπ. Ενώ δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω. Καταλαβαίνω ότι μάλλον επειδή στην αρχή θέλω τον χρόνο μου, με θεωρούν έτσι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παλιότερα, με ενοχλούσε, αλλά τώρα δεν με πειράζει. Ευτυχώς, όσοι ήθελαν να με πλησιάσουν, με πλησίαζαν. Δεν πλησίαζα ποτέ εγώ, δεν χρειάστηκε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2n217myi3nd)

Η Ιωαννα Τριανταφυλλίδου για το φλερτ και όσα την ελκύουν σε έναν άντρα

Όσο για το φλερτ και τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν σε κάποιον, δήλωσε: «Δεν έχει τύχει να φλερτάρω πρώτη. Το χιούμορ θεωρώ ότι είναι βασικό στοιχείο, το εκτιμώ, μου δείχνει αντίληψη και ευφυία και την ευγένεια φυσικά. Δεδομένη χυλόπιτα θα ήταν το να δεις κάποιον να συμπεριφέρεται υποτιμητικά».

Τα προβλήματα που της δημιούργησε το ύψος της

«Επειδή το πήγα λίγο απότομα το μπόι πέρα από το ότι υπήρχαν πόνοι στο σώμα, ήμουν ο χειρότερος εφιάλτης από θέμα ζημιών. Ήταν πρόβλημα στο μπαλέτο και με είχε στεναχωρήσει αυτό. Μπήκε ένα φρένο σε όλο αυτό.

Τότε επειδή με ενημέρωσαν ότι οι χορεύτριες πρέπει να είναι μικροκαμωμένες, είχα στεναχωρηθεί. Αν το αγαπούσα και ήταν η ζωή μου και το πάθος μου, θα το κυνηγούσα, θα το προσπαθούσα» είπε αναφερόμενη στο ύψος της.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2n1nqix8szl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.