TV & Media

Βάνα Μπάρμπα για κακοποιητική σχέση της: Πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι, δεν μπορούσα να αναπνεύσω

«Κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του», αποκάλυψε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βάνα Μπάρμπα
© NDP Photo Agency

Βάνα Μπάρμπα: Τι είπε για την κακοποιητική σχέση που είχε στα 19 της - «Κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του», αποκάλυψε

Για μία κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, τη μητρότητα, αλλά και την κόρη της, Φαίδρα μίλησε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την κακοποίηση που δέχτηκε στα 19 της από πρώην σύντροφό της.

«Έχω ζήσει την κακοποίηση μικρή, στα 19 μου, από έντονη ζήλια. Επειδή μας κοιτούσαν κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του. Πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι, πνιγόμουν, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ακόμα έχω τραύμα από αυτό, πας να βάλεις ένα μαξιλάρι δίπλα μου και τρομάζω. Στα 19 μου όμως, δεν καταλάβαινα πόσο σοβαρό ήταν αυτό που δεχόμουν. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως κλήθηκε να βαθμολογήσει τον εαυτό της σαν μητέρα και απάντησε πως «δεν μου αρέσει να βάζω βαθμούς. Πιστεύω όμως, ότι ήμουν πολύ μέτρια. Δεν ήμουν σωστή μητέρα, γιατί δεν γνώριζα. Οι άνθρωποι που είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας, δεν είμαστε για οικογένεια».

«Όταν πολλοί σε έχουν είδωλο, δεν μπορείς να έχεις βατή οικογένεια. Τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα. Εμείς κάνουμε λάθη», συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Το παιδί είναι γενναιόδωρο και σωστό. Εγώ έχω τις ενοχές. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γονείς νάρκισσους. Η μητρότητα όμως, είναι η απόλυτη θυσία. Καλός γονιός δεν γίνεσαι, επειδή κάνεις μεγάλα πάρτι στο παιδί και τρέχεις στη Μύκονο. Αυτό χρειάζονται τα παιδιά;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.