TV & Media

Πίτσα Παπαδοπούλου για τη βία κατά των γυναικών: Κανένας που αγαπάει πραγματικά, δεν δίνει χαστούκι

Η αναφορά της στη Βίκυ Μοσχολιού και τις δυσκολίες του επαγγέλματός της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πίτσα Παπαδοπούλου: Τι είπε για τη βία κατά των γυναικών - Η αναφορά της στη Βίκυ Μοσχολιού και τις δυσκολίες του επαγγέλματός της

Η Πίτσα Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη της εμφάνιση με τη Βίκυ Μοσχολιού, το πώς διαχειρίστηκε μια δύσκολη συνθήκη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση.

«Στην πρώτη μου εμφάνιση, τραγούδησα μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού. Είχα πολύ τρακ κι ακόμα, έχω τρακ. Δεν αλλάζει αυτό. Δεν έχω εξοικειωθεί με το επάγγελμά μου», είπε αρχικά η Πίτσα Παπαδοπούλου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ευτυχώς βέβαια, πάνω στην πίστα δεν σκέφτομαι τίποτα, μόλις βγω και πάρω το μικρόφωνο. Μόνο αυτό που τραγουδάω. Αυτό με έχει σώσει. Όλα φεύγουν τότε, τα πάντα, μέχρι να πιάσω το μικρόφωνο και να βγω στην πίστα».

«Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος σε όλα, σε ό,τι ακούγεται και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Θέλω να πω, ότι πάντα υπήρχαν αυτά που ακούμε σήμερα, αλλά κακώς σήμερα που υπάρχουν, γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εξελιγμένοι, πιο μορφωμένοι. Τα δικά μου χρόνια ήταν τουλάχιστον άνθρωποι του μόχθου, κουρασμένοι, αγράμματοι, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτοί όμως, σήμερα, για ποιον λόγο; Όχι, "μ' αγαπάει και μου έδωσε ένα χαστούκι". Κανένας που αγαπάει πραγματικά, δεν δίνει χαστούκι. Είναι λυπηρό, λυπάμαι πολύ», είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου για τις δυσκολίες του επαγγέλματός της και κατέληξε για την σεξουαλική παρενόχληση:

«Εγώ το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, το αντιμετώπιζα όπως έπρεπε. Όπως νόμιζα ότι έπρεπε, έλεγα "δεν με ενδιαφέρεις" και μου έλεγαν "μα χωρίς εμένα δεν θα μπορέσεις να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις" και απαντούσα πως δεν με νοιάζει, δεν με αφορά κι ας μην κάνω ποτέ τίποτα. Αυτή ήταν η αντίδρασή μου».