TV & Media

«Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά»: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τα μελλοντικά σχέδια με τον Δημήτρη Λάλο

Το τηλεοπτικό δίδυμο του «Σασμού» έδωσε κοινή συνέντευξη και μίλησε για το τέλος της σειράς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος σε κοινή συνέντευξη - Μίλησαν για τη σχέση τους και το τέλος του «Σασμού»

Κοινή συνέντευξη έδωσαν σήμερα ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τους δύο ηθοποιούς να μιλούν για το τέλος του «Σασμού» αλλά και τα επόμενα σχέδια που προγραμματίζουν.

Οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν ότι έχουν κοινά σχέδια σε ό,τι αφορά την επαγγελματική τους πορεία. Για το τέλος των γυρισμάτων του Σασμού μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν δίστασε να αναφέρει πως η μετάβαση αυτή με την ολοκλήρωση της σειράς θα της φανεί περίεργη.

«Θα συνεργαστούμε και στο θέατρο. Θα κάνουμε μια παράσταση κάτι καινούργιο για μας. Είναι μουσικοθεατρική παράσταση, θα είναι στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου», είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Σίγουρα έχουμε δεχτεί προτάσεις, εμείς θέλουμε να σχεδιάσουμε κάτι που να εκφράζει και τους δύο και να είναι κάτι πολύ ουσιαστικό και να είναι εξίσου δυνατό με αυτό που κάναμε για τον Σασμό», πρόσθεσε ο Δημήτρης Λάλος.

«Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί, μεταξύ μας όπως το βλέπουμε, στη δημιουργικότητά μας. Σίγουρα θα σχεδιάσουμε και θα έρθουν πράγματα! Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση. Μας φαίνεται πολύ περίεργο», κατέληξε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου: