TV & Media

Καπουτζίδης για Eurovision: «Δε μου είπαν ούτε ένα ευχαριστώ από την ΕΡΤ»

Αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο - Είχαμε «κακοποιητική και υποκριτική τηλεόραση»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Καπουτζίδης για Eurovision: Δεν με ήθελαν από την ΕΡΤ
Καπουτζίδης για Eurovision: Δεν με ήθελαν από την ΕΡΤ

 Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν από την ΕΡΤ» - Αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο - Είχαμε «κακοποιητική και υποκριτική τηλεόραση»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» μίλησε για τις κακοποιητικές δηλώσεις που ακούστηκαν στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν και το βήμα που δόθηκε σε άτομα που ήταν κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και το γιατί αποχώρησε από τη Eurovision.

«Εγώ θα σε ρωτήσω, πολύ απλά, η δική σας εκπομπή γιατί δεν το έκανε; Δηλαδή αν μιλήσουμε σε μια εκπομπή για ένα άλλο θέμα, το οποίο ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και είναι η κακοποίηση της γυναίκας, θα φωνάξουμε κάποιον για να πει και την αντίθετη άποψη; Ότι «καλό είναι, 3 – 4 χαστουκάκια»; Οπότε είστε στη θέση που είσαστε και έχετε δημόσιο λόγο γιατί σίγουρα έχετε σίγουρα και ένα προσόν. Να αναγνωρίζετε το σωστό, το ηθικό, το τίμιο, το δίκαιο. Άμα δεν το ξέρεις και περιμένεις να βγει ο ένας και ο άλλος να στο πουν, τότε γιατί είσαι σε αυτή τη θέση; Ας κληρωθεί κάποιος άλλο να την κάνει αυτή τη δουλειά» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2igwylfr11l)


Ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision

Σχετικά με τα σχόλια που δέχθηκαν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλουτά στη Eurovision, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Σε κάποιον άρεσε αυτό που έκαναν και σε κάποιον δεν άρεσε. Αυτό που νομίζω ότι κανείς δεν έχει καταλάβει, είναι το πόσο δύσκολη είναι αυτή η δουλειά! Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη δουλειά, γιατί θέλει να συνδυάσεις πολλά πράγματα. Θέλει και αυτό που είπε ο Θανάσης, να είσαι λίγο του καναπέ, αλλά θέλει και γνώσεις, θέλει και γεωγραφίες, θέλει και να ξέρεις τους κανόνες, θέλει πάρα πολλά!».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Εγώ προσωπικά θέλω να σας πω ότι σε αυτή την Eurovision πέρασα πάρα πολύ ωραία, γιατί την είδα με τους φίλους μου χαλαρά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται και τόση μεγάλη φασαρία και αν δεν σου αρέσει κάποιος να είναι τόσο υπερβολικά τα σχόλια».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε και τον λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Από κει και πέρα μπορώ να σας πω ότι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία πράγματα… Δεν έφυγα γιατί βαριόμουν! Έφυγα γιατί όταν κατάλαβα ότι από την ΕΡΤ δεν με ήθελαν κάποιοι άνθρωποι, κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω. Νομίζω ότι από το 2021 δεν με ήθελαν πολύ και το 2022 εκδηλώθηκε περισσότερο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2igo4dsff0x)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2ihbg9t85c1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.