TV & Media

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση για το τηλεοπτικό της «αντίο»

Η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση για το τηλεοπτικό της αντίο - Η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν

Το τηλεοπτικό της αντίο έστειλε η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπη (4.7) με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια έριξε αυλαία στην εκπομπή «Ελένη» για τη φετινή σεζόν ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Ελένη Μενεγάκη θα μείνει εκτός της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς.

Λίγες μέρες πριν, η ίδια είχε ένα ατύχημα πριν βγει στον αέρα της εκπομπής καθώς έκανε είσοδο στο πλατό με επιδέσμους στο πόδι της. Και μπορεί να μη δέχθηκε να καθίσει από την αρχή και να καλωσορίσει όρθια τους τηλεθεατές, όμως, δεν έκρυψε ότι είχε ένα ατύχημα που την ανάγκασε να κάνει έναρξη εκπομπής με το πόδι της δεμένο.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη», «πόσταρε» δύο φωτογραφίες θέλοντας νε ευχαριστήσει για τη στήριξη που λαμβάνει σε κάθε εκπομπή αλλά και σε όσους επικοινωνούν καθημερινά μαζί της.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Σήμερα δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία και είπα ν ανεβάσω δυο από χτες ! Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή αλλά και εκείνους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα εδώ ένα ευχαριστώ …. Είναι σπουδαίο να δημιουργούνται σχεσεις και συναισθήματα ανάμεσα σε ανθρώπους που η επαφή τους είναι εξ ολοκλήρου μεσα από την tv και μόνο!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki