TV & Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της

«Να είναι καλά, τη σέβομαι και τη συμπαθώ αλλά αυτό που κάνει δεν μου αρέσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της © Eurokinissi

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γιατί είναι πληγωμένος από την Ελένη Μενεγάκη - Τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής

Το παράπονό του από την Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε δημόσια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για όλους και όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας. Και αυτό διότι έχει πάει καλεσμένη σε εκπομπή του, μόνο μία φορά, πριν από 26 χρόνια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2gkbwl1tkc9)

«Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές… Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε "ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;". Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, ΤΟ 1998. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το 2Night έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί».

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά», είπε καταλήγοντας ερωτηθείς για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.