TV & Media

Πόσα χρήματα είχε στον λογαριασμό του ο Μάθιου Πέρι όταν πέθανε

Ο θάνατος του ηθοποιού προκλήθηκε από οξεία επίδραση κεταμίνης

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πόσα χρήματα είχε στον λογαριασμό του ο Μάθιου Πέρι όταν πέθανε

Περισσότερο από 8 μήνες μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών, αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τα οικονομικά του αγαπημένου ηθοποιού.

H Λίζα Φέργκιουσον, μία από τους διαχειριστές της περιουσίας του πρωταγωνιστή της σειράς «Φιλαράκια», κατέθεσε ένα έγγραφο απογραφής και εκτίμησης, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του περιοδικού People και δείχνει ότι ο Μάθιου Πέρι είχε 1.596.914,47 δολάρια στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό τη στιγμή του θανάτου του.

Τι έλεγε η διαθήκη του Μάθιου Πέρι

Ωστόσο, ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα «Φιλαράκια», μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών – πιθανότατα είχε πολλά περιουσιακά στοιχεία που δεν ήταν μέρος αυτής της κατάθεσης. Μάλιστα, πριν από 4 μήνες, το People επιβεβαίωσε πως η διαθήκη του ηθοποιού ανέφερε ότι η πλειοψηφία της περιουσίας του εκλιπόντος ηθοποιού είχε τοποθετηθεί σε ένα καταπίστευμα.

Η διαθήκη, την οποία είχε συντάξει ο Μάθιου Πέρι το 2009, σημείωνε ότι ήθελε να αφήσει τα πράγματά του στο «Alvy Silnver Living Trust», το οποιο φαίνεται ότι πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Γούντι Άλεν στο Annie Hall.

Ο πατέρας του ηθοποιού και η μητέρα του ορίστηκαν δικαιούχοι του καταπιστεύματος όπως επίσης και οι ετεροθαλείς αδερφές του Κέιτλιν Μόρισον και Ρέιτσελ Νταν. Ο Πέρι ανέφερε επίσης στη διαθήκη του ότι τυχόν παιδιά που είχε δεν θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του. (Ο ηθοποιός δεν απέκτησε ποτέ παιδιά).

Από τι πέθανε ο Μάθιου Πέρι

Υπενθυμίζεται πως ο Μάθιου Πέρι πέθανε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο PEOPLE ότι εκείνη την ώρα ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση στις 16:07 που έκανε λόγο για «επείγον ιατρικό περιστατικό».

Ο θάνατος του ηθοποιού αποκαλύφθηκε αργότερα ότι προκλήθηκε από οξεία επίδραση κεταμίνης σε έκθεση νεκροψίας. Ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών) αναφέρθηκαν επίσης ως παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατό του, ο οποίος κρίθηκε τυχαίος.

Η νεκροψία ανέφερε ότι ο Πέρι - ο οποίος «φέρεται να ήταν καθαρός για 19 μήνες» - έκανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης, με την τελευταία του θεραπεία να λαμβάνει χώρα μόλις «μιάμιση εβδομάδα πριν» από τον θάνατό του. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι «η κεταμίνη στον οργανισμό του κατά τον θάνατό του δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία έγχυσης, καθώς ο χρόνος ημιζωής της κεταμίνης είναι 3 έως 4 ώρες ή και λιγότερο».