TV & Media

Γιώργος Μαργαρίτης: 10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος

Ποιος τον βοήθησε να απεξαρτηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Μαργαρίτης: 10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος
Γιώργος Μαργαρίτης: 10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος © NDP Photo Agency

Γιώργος Μαργαρίτης: Η αποκάλυψη πως για δέκα χρόνια είχε πρόβλημα εθισμού με τον τζόγο - Ποιος τον βοήθησε να απεξαρτηθεί

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για μία σκοτεινή περίοδο της ζωής του και αναφέρθηκε στις καταχρήσεις και τον εθισμό στον τζόγο.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή όπου και ανέφερε ότι «προσέχω την υγεία μου, έχω κόψει το κάπνισμα και έχω αφήσει πίσω του εδώ και μια εικοσαετία τις καταχρήσεις».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2fngrir8sgx)

«Όταν βγήκε ο Δρόμος του Πουθενά δεν μου άρεσε η ερμηνεία μου και πήγα σε ένα μεγαλογιατρό και δεν μου είπε τίποτα το σπουδαίο αλλά με κοίταξε και μου είπε “δεν χόρτασες τσιγαριλίκι;”. Λέω “γιατί μου το είπε αυτό τώρα;”. Δεν είχα πάει ποτέ σε γιατρό και πάω στον Ερυθρό Σταυρό, βγαίνω έξω, τα παίρνω και τα πετάω στον κάλαθο τον αχρήστων τον Μάιο του 2002» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Τον τζόγο τον έκοψα μαχαίρι όταν ο Τάκης Σούκας μου είπε “θα κάνουμε έναν δίσκο αν κόψεις τον τζόγο, αλλιώς δεν τον κάνουμε”. Του γύρεψα επειδή ερχόταν η Πρωτοχρονιά το 1981… Του λέω “αύριο έχουμε καινούργια χρονιά, δικαιούμαι να παίξω” και ρίξαμε μία ζαριά στο Γκύζη και αυτό ήταν».

«10 χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε ο τζόγος. Μέχρι που πήγε το μυαλό μου να βάζω καβάτζες να έχω χαρτζικίκι για τις γκίνιες. Θα μπορούσα να ήμουν 10 χρόνια πριν γνωστός, το ένιωθα από την ανταπόκριση του κόσμου, όταν τραγουδούσα», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.