TV & Media

Ελπίδα: Έχασα τον άντρα μου, έπαθα έμφραγμα και αργότερα ήρθε και η απώλεια του εγγονού μου

Τι είπε σε συνέντευξή της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελπίδα: Το έμφραγμα και οι απώλειες συζύγου και εγγονού - Τι είπε σε συνέντευξή της 

Στον Τόλη Βοσκόπουλο, τους θανάτους που την σημάδεψαν αλλά και το έμφραγμα που υπέστη αναφέρθηκε η Ελπίδα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η Ελπίδα αναφέρθηκε στις σημαντικές απώλειες που βίωσε κατά τη διάρκεια της ζωής της:

«Δεν ζήλευα καθόλου τον άντρα μου, ούτε εκείνος εμένα. Η απώλειά του ήταν δύσκολη και απότομη. Ήμασταν για βόλτα στην Ερμιόνη, μου είπε ότι ένιωθε μια δυσφορία, μέχρι να τον βάλω στο αυτοκίνητο να φύγουμε, "έφυγε" στα χέρια μου. Μετά από αυτό έπαθα και το έμφραγμα, που από πίεση έγινε, κάποια στιγμή που πιέστηκα με διάφορα, το πρόλαβα παρά πέντε λεπτά, θα είχα φύγει. Αργότερα, έφυγε και το "παιδάκι" μου, το εγγόνι μου, ελπίζω όμως να αποκτήσω καινούργιο».

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν γλυκούλης και πολύ καλός συνάδελφος, έζησα τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Η Άντζελα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που του στάθηκε», είπε η Ελπίδα για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Δεν θα ξεχάσω την τούμπα που έφαγα μέσα σε νυχτερινό κέντρο, μέσα στα λουλούδια και τη χαρά, έφαγα μια γλίστρα και έπεσα κάτω ξερή. Ήμουν, όμως, γερό κόκκαλο, δεν έσπασα τίποτα», είπε για τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί κατά καιρούς ενώ τέλος για την συνεργασία με τα «Ημισκούμπρια» συμπλήρωσε:

«Ήταν πρόταση από τους ίδιους, εγώ το έκανα με πολύ φόβο, Μάλιστα, ήταν να κάνω ένα λαϊκό τραγούδι που είχε μεγάλη επιτυχία τότε. Ήταν και επιθυμία του γιου μου, ήταν 13 τότε, και για τα "Ημισκούμπρια" τρελαινόταν, όλο το σχολείο τους άκουγε».