TV & Media

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Τι είπαν αμφότεροι για τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καπουτζίδης για ομοφυλόφιλους, το νομοσχέδιο προς ψήφιση, τη ζωή του και τον έρωτα
© NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Europride στη Θεσσαλονίκη έδωσαν την απάντησή τους σε ερώτηση για το αν ήταν ή είναι ζευγάρι.
 
«Δεν είμαστε ζευγάρι, δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Όχι, όχι, ποτέ. Όχι, όχι, όχι. Δεν είμαστε ζευγάρι και δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι. Ποτέ, Θεέ μου… Ξέρετε, οι φίλοι… Όταν ακουμπάς τον φίλο σου, είναι αμήχανα», είπε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Εσύ είσαι αμήχανος», σχολίασε γελώντας στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Καπουτζίδης - Σεργουλόπουλος: Τι είπαν για τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Αρχικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε τη σημασία του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαι πάνω σε μία σκηνή, να βρεθώ σε ένα τέτοιο κοινό. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχοι! Βρισκόμαστε σε μία εμβληματική χρονιά που η Ελλάδα υποδέχτηκε το νομοσχέδιο. Έχουμε προσπαθήσει κι εγώ και ο Γιώργος αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πραγματικότητα και μάς βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα πέντε κόμματα στη Βουλή που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανθρώπους που βοήθησαν αυτοί στη διοργάνωση». 

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε: «Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ισότιμη ένταξη στην κοινωνία, στην εργασία, στην πλήρη αποδοχή στην οικογένεια. Γενικότερα, τα pride θα γίνονται για όσο θέλουμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.