TV & Media

Τάσος Ξιαρχό: «Ο Νίκος Αναδιώτης μου έλεγε… Βρες μια γυναίκα, προσπάθησε»

Τι είπε για το gay pride

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάσος Ξιαρχό: «Ο Νίκος Αναδιώτης μου έλεγε… Βρες μια γυναίκα, προσπάθησε»
© NDP

Τάσος Ξιαρχό: Ο Νίκος Αναδιώτης μου έλεγε να βρω γυναίκα

Δηλώσεις για το gay pride έκανε ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό ο οποίος αναφέρθηκε και στον Νίκο Αναδιώτη, με τον οποίον είχαν βρεθεί μαζί στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

«Ο Νίκος Αναδιώτης είναι κι αυτός ένας ακραίος άνθρωπος με τη θρησκεία, αλλά του το δίνω, γιατί το έκανε με αγάπη. Πολλές φορές μου έλεγε «Βρες μια γυναίκα, προσπάθησε». Του λέω ένα βράδυ «Μου αρέσει αυτή» και μου απαντούσε «να πάμε». Τον αγαπώ σαν άνθρωπο, αλλά πρέπει να ουδετεροποιηθεί», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Τάσος Ξιαρχό: Πάνε και φανταστικοί άνθρωποι στο pride

«Να κάνουμε ό,τι θέλουμε αλλά θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα μας κρίνουν άσχημα, όπως όταν εγώ κρίνω αυτή τη στιγμή ένα gay pride το οποίο με προσβάλει ως ομοφυλόφιλο άντρα. Στο gay pride αντί να πρεσβεύουμε και να είναι η μέρα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων, είναι η μέρα των τρανσέξουαλ και της πορνείας. Πάνε και φανταστικοί άνθρωποι στο pride, αλλά βλέπω μια χαμηλή αισθητική. Πρέπει να σε νοιάζει τι θα πούνε για σένα, γιατί αυτό που κάνουμε πολλές φορές επηρεάζει τη ζωή των άλλων και το νου και τη σκέψη μας», είπε αναφορικά με το gay pride και συνέχισε: Είμαστε τόσο λίγοι οι Έλληνες, μη διχαζόμαστε, είναι κρίμα. Οι straight έχουν φάει bullying το τελευταίο διάστημα. Δεν συμφωνώ με τον κ. Βελόπουλο στα πάντα».
 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.