TV & Media

«Ρε φίλε, τι σε νοιάζει εσένα;»: Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά στα σχόλια για τη φερόμενη νέα σχέση του πατέρα της

«Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών...» λέει ειρωνικά η κόρη του γνωστού ποινικολόγου

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά στα σχόλια για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τα δημοσιεύματα περί νέας σχέσης

Η Αίθρα Λυκουρέζου, κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, θέλησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok να απαντήσει στα σχόλια για το γεγονός ότι ο πατέρας της βρέθηκε σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα, συνοδευόμενος από την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου. Ο 90χρονος ποινικολόγος και η ηθοποιός κρατιούνταν χέρι - χέρι, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι είναι ζευγάρι.

Η Αίθρα Λυκουρέζου απάντησε στα σχόλια που έχουν γραφτεί για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Βλέπω τώρα δυο μέρες στα social να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα στην πρεμιέρα ενός θεάτρου και έχουν οργιάσει εκεί οι διάφοροι και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτήσαμε την άποψή σας, δεν μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η άποψή σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν τη ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε», είπε αρχικά η Αίθρα Λυκουρέζου και πρόσθεσε:

«Δεύτερον, είσαι 90 χρονών; Έχει υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις κάνει το επάγγελμα και το έχεις απογειώσει, έχεις υπάρξει με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς ποτέ να αρνηθείς στις γυναίκες της ζωής σου, στα παιδιά σου, τη γυναίκα σου τα πάντα απλόχερα και δεν έχεις πει ποτέ όχι; Έχεις βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά; Έχεις υπάρξει ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα, έχεις διαμορφώσει καταστάσεις στα νομικά θέματα και στο ποινικό δίκαιο. Έχεις κάνει τις καλύτερες αγορεύσεις στην Ελλάδα που έχουν μείνει στην ιστορία. Αν δεν είσαι 90 χρονών και δεν έχεις κάνει τόσες μαγκιές στη ζωή σου, έχεις πάει στη Σερβία και έχεις σταθεί δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Έχεις κάνει του κόσμου τα πράγματα σε όλη σου την πορεία, ε και τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή ε; Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών. Απορώ δηλαδή συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει και τι ντροπή, ντροπή δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό.

» Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί. Γιατί έτσι ήταν να γίνει και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους. Αυτή η σχέση είναι μοναδική, είναι ιδιαίτερη και είναι μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένεια μου, το πώς έχουν αντιδράσει, τι έκανε ο ένας και ο άλλος γιατί δεν έχεις βρεθεί εσύ στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε shhh», κατέληξε η Αίθρα Λυκουρέζου.