TV & Media

Οι αδερφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κένταλ στις Σπέτσες με τη θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος

Μαζί τους βρισκόταν και η μητέρα τους Κρις Τζένερ

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι αδερφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κένταλ
Οι αδερφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κένταλ βρέθηκαν στις Σπέτσες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές © Instagram/Kim Kardashian

Οι αδερφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κένταλ στις Σπέτσες με τη θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος

Η Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της Κένταλ Τζένερ μαζί με τον Bad Bunny, τους οποίους οι φήμες θέλουν ξανά μαζί, βρίσκονται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2atmbgdj25t)

Οι αδελφές Καρντάσιαν στις Σπέτσες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», οι δύο διάσημες σταρ Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της Κένταλ Τζένερ επέλεξαν το νησί των Σπετσών για να παραθερίσουν μένοντας σε θαλαμηγό. Μαζί τους βρίσκεται και η μητέρα τους Κρις Τζένερ.

Απόβαση celebrities στις Σπέτσες: Καρντάσιαν και Χάντσον βρέθηκαν στο νησί (2)

Όπως αναφέρθηκε και οι τρεις τους διαμένουν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Τζεφ Μπέζος, ενώ όλοι μαζί δείπνησαν χθες σε γνωστό εστιατόριο του νησιού ενώ γύρω τους υπήρχαν σωματοφύλακες.

Απόβαση celebrities στις Σπέτσες: Καρντάσιαν και Χάντσον βρέθηκαν στο νησί

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το υπερπολυτελές σκάφος των 500 εκατομμυρίων ευρώ, «Κοru» δεν έδεσε στην Ντάπια, όπως συνηθίζει αλλά στο παλιό λιμάνι, προφανώς για λόγους δημοσιότητας.

Η σταρ του ΤV reality και η παρέα της θέλησαν να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2bnhcas9w4p)

Στις Σπέτσες βρέθηκε και η Κέιτ Χάντσον

Όχι πολύ μακριά βρέθηκε και η αμερικανίδα ηθοποιός Κέιτ Χάντσον με τον σύντροφό της, Ντάνι Φουτζικάουα. Η ηθοποιός έχει βρεθεί πολλές φορές στις Σπέτσες, τόσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο και για τις διακοπές της. Το αγαπημένο ελληνικό νησί της Χάντσον, ωστόσο, είναι η Σκιάθος βορειότερα στο Αιγαίο, όπου το έχει επισκεφθεί πολλές φορές για διακοπές.

Η Γκόλντι Χον, η διάσημη μητέρα της Κέιτ και ο σύντροφος της Κερτ Ράσελ έχουν ένα εξοχικό σπίτι στο νησί. Όλη η οικογένεια επισκέπτεται συχνά τις Σπέτσες, κάνοντας την αγάπη της για την Ελλάδα «οικογενειακή υπόθεση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2bfyvbzkgn5)

Σπέτσες: Ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας

Οι Σπέτσες, ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και του Σαρωνικού έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον μαζικό τουρισμό και είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε έναν υπέροχο περίπατο, καθώς η χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, τα λιθόστρωτα δρομάκια και οι μυρωδάτοι κήποι, το κάνουν ιδανικό για βραδινούς περίπατους.

λιμανι, βαρκες, σπιτια
Το λιμάνι των Σπετσών © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Μια ασυνήθιστη πτυχή των Σπετσών είναι ότι δεν επιτρέπονται ιδιωτικά αυτοκίνητα εντός των ορίων της πόλης. Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι μεταφοράς είναι το περπάτημα, οι άμαξες με άλογα, τα ποδήλατα και οι μοτοσικλέτες.

Μόνο ταξί και οχήματα παράδοσης επιτρέπονται στο κέντρο της πόλης. Τα πλοία και τα ταχύπλοα ιπτάμενα δελφίνια φτάνουν τακτικά από το λιμάνι του Πειραιά.

παραλια, θαλασσα
Μια από τις πανέμορφές παραλίες των Σπετσών © EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Μια επιλογή από πολυτελή ξενοδοχεία, εκλεπτυσμένα εστιατόρια και μαρίνες γεμάτες με γιοτ από όλο τον κόσμο είναι μερικά μόνο από τα πιο κοσμοπολίτικα αξιοθέατα αυτού του νησιού.

Με την πλούσια ιστορία, τα μουσεία, τις όμορφες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή, οι Σπέτσες είναι η ιδανική τοποθεσία για ένα γρήγορο break ή για μεγάλες διακοπές όλο το χρόνο.

αμαξα, αλογο
Άμαξα με άλογο στους δρόμους των Σπετσών © EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.