TV & Media

Μαζωνάκης: Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομά τους εν αγνοία μου

Το χαρακτήρισε «δοκιμασία από τον Θεό»

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκάλυψε τι συνέβη με την αδερφή του - Το χαρακτήρισε «δοκιμασία από τον Θεό»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το τι έχει συμβεί με την αδερφή του ενώ μίλησε και για τις σχέσεις με τους γονείς του.

Αρχικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω, ενώ αποκάλυψε ότι η σχέση με τους γονείς του δεν είναι η ίδια με πριν.

«Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε κι εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω», είπε για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και πρόσθεσε αναφορικά με τον λόγο που πήγαν δικαστικώς:

«Mεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας του στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρης εν αγνοία του» και σύμφωνα με τον ίδιο, όλο αυτό που του συνέβη «είναι δοκιμασία από τον Θεό για να δει αν θα αλλαξοπιστήσει. Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σε σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου. Έχω πληγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα».

«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη;» ήταν η ερώτηση που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει.

«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη».

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μου τηλεφώνησε η Βάσω, η σχέση με τη μητέρα μου δεν είναι όπως πριν»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με την οικογένειά του, δεν είναι όπως ήταν πριν.

«Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος και να πιστεύω στο καλό. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει. Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις, αυτό αυτόματα φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένειες, όπως έχω πει είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό, μην ακουστεί αυτό” καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα».

Ακολούθως, υπογράμμισε πως η στάση που θέλει να κρατήσει απέναντι στους γονείς και τις αδερφές του είναι πολύ συγκεκριμένη.

«Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου όσον αφορά τους γονείς και τις αδερφές μου, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν» και συνέχισε σχετικά με το αν αν έχει επικοινωνία με την αδερφή του:

«Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει».