TV & Media

Βάσια Τριφύλλη: Είδα τον καρκίνο λίγο σαν έναν μαλ... είπα «άντε κάνε πιο 'κει»

Περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο τον διαχειρίστηκε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βάσια Τριφύλλη: Τι είπε για την περιπέτεια με τον καρκίνο - Περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο τον διαχειρίστηκε

Η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε στην περίοδο που έμαθε ότι έχει καρκίνο και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο τον διαχειρίστηκε.

«Όταν έπαθα καρκίνο, όλη η Ελλάδα μου έστελνε εικόνες. Θα ήταν αφύσικο να μην φοβηθώ» ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη και πρόσθεσε: «Όμως, τον είδα σαν μαλ.... Δηλαδή άντε τώρα κάνε πιο εκεί” σε αυτό το στιλ. Και τελικά ήταν έτσι, γιατί έφυγε ο κακομοίρης. Τρομοκρατήθηκε… Όλος ο κόσμος δίπλα μου ήταν καταρρακωμένος και εγώ δεν είχα πεθάνει ακόμα».

Βάσια Τριφύλλη: Τι είπε για τον έρωτα στην ζωή της

Ακολούθως, μίλησε για την κόρη και το εγγόνι της, αλλά και στον απόλυτο έρωτα της ζωής της, που όπως είπε «δεν έχει γεννηθεί ακόμα».

«Δεν έχω κάνει παιδί στη ζωή μου αλλά βρήκα παιδί, την κόρη μου. Η μεγαλύτερη επιτυχία της κόρης μου ήταν ο γιος της. Κατουριέμαι από τη χαρά μου» σχολίασε η Βάσια Τριφύλλη.

«Παντρεύτηκα μια φορά και κράτησε 5 χρόνια. Ερωτεύτηκα του πατώματος. Δεν έχει γεννηθεί ο άνδρας που θα είναι ο απόλυτος έρωτάς μου. Δεν φέρθηκα σωστά στους άνδρες της ζωής μου γιατί είμαι ζαβολιάρα», κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.