TV & Media

Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπήρχε πείραγμα στο σχολείο επειδή έκανα μόντελινγκ»

«Ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν» ανέφερε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Maestro»
© screenshot/Netflix

Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπήρχε πείραγμα στο σχολείο επειδή έκανα μόντελινγκ»

Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ με αφορμή την κυκλοφορία νέας ταινίας στην οποία και συμμετέχει, όπου αναφέρθηκε στην ενασχόληση της με το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία και τα πειράγματα που δεχόταν γι’ αυτήν από συμμαθητές στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα όταν είσαι σε μια τόσο τρυφερή ηλικία γιατί μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις για πρώτη φορά που σου είναι παντελώς άγνωστες και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροι σου. Δηλαδή εγώ ήμουν πάντα η μικρότερη όταν έκανα μόντελινγκ. Κάτι χάνεις βέβαια και κάτι κερδίζεις. Εγώ νομίζω ότι πέρασα τα εφηβικά και φοιτητικά μου χρόνια πολύ αργότερα, όταν μπήκα στη δραματική σχολή».

«Στο σχολείο έχει αλλάξει όλο αυτό το πράγμα. Υπήρχε μεν ένα πείραγμα στο σχολείο, δηλαδή οι συμμαθητές μου έφερναν περιοδικά και εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί δεν το έλεγα. Μετά μπορεί να τα καρφιτσώνανε στον πίνακα, να έλεγαν στους δασκάλους «η Κλέλια αυτό και η Κλέλια το άλλο» και εγώ να ντρεπόμουν», ανέφερε.

«Ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν. Δηλαδή έφευγα και γυρνούσα στο σπίτι και δεν έλεγα τίποτα. Ένιωθα ότι μου έδινε μια ανεξαρτησία και νομίζω πως έχω μάθει πάρα πολύ τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία» συμπλήρωσε η ηθοποιός του «Μaestro».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.