TV & Media

Έλλη Κoκκίνου: Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλλη Κοκκίνου
Η Έλλη Κοκκίνου © NDP Photo Agency

Έλλη Κoκκίνου: Αποκάλυψε πως έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα της - Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Έλλη Κoκκίνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε ακόμα για τον χωρισμό της και το μεγάλωμα του παιδιού της ενώ αναφέρθηκε σε μια περίοδο στην καριέρα της, όταν συνάδελφός της, της έβαλε «φρένο» στην εξέλιξή της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2aiwt0rd6w9)

«Όταν ξεκίνησα, ήμουν πολύ αφελής και ρομαντική. Πίστευα πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και κανείς δεν θα ήθελε να μου κάνει κακό. Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε κάποια δισκογραφική να με βάλει στο συρτάρι» σχολίασε, μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου.

«Δυσκολία σε αυτό το κομμάτι δεν έχω τόσο. Οι δυσκολίες που είχα στο σπίτι μεγαλώνοντας ένα παιδί ήταν για πρακτικά πράγματα της καθημερινότητας, για τις δουλειές στο σπίτι. Τα άλλα, νομίζω τα έχω πάει καλά. Σίγουρα υπάρχει και η κουβέντα με τον μπαμπά του και τα αδέρφια του. Έχει τρία αδέρφια που είναι πάρα πολύ κοντά του και σε ωραία ηλικία, ώριμα. Έχει μεγάλη διαφορά με τα αδέρφια του, ο Αλέξανδρος είναι 16 και ο πιο μικρός από τα άλλα είναι 30», πρόσθεσε αναφορικά με τον γιο της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2aixoo16dtd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.