TV & Media

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του: «Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ξέρετε»

«Το αν είμαι καλά είναι πάρα πολύ σχετικό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Μαζωνάκης: Μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του
Γιώργος Μαζωνάκης: Μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του © Instagram

Γιώργος Μαζωνάκης: Μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του - «Το αν είμαι καλά είναι πάρα πολύ σχετικό»

Την πρώτη του τηλεοπτική αναφορά, στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Η εκπομπή παρουσίασε σήμερα ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη. «Το “καλά” είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για το γεγονός ότι η εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης αιφνιδίασε όσους τους γνωρίζουν, καθώς οι περισσότεροι είχαν στο μυαλό τους ότι ήταν αγαπημένοι με την αδερφή του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2anxb32hlht)

Γιώργος Μαζωνάκης: «Από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω»

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Γιώργος Μαζωνάκης λέει πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε: «Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. 15 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός».

Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη Γιώργου και Βάσως Μαζωνάκη
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδειξε ότι σκοπεύει να στείλει εξώδικο κατά της εταιρείας διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου, στοχοποιώντας «κοντινά του πρόσωπα που τον εκμεταλλεύτηκαν», με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του.

Το εξώδικο που έχει στείλει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην αδερφή του

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων» γράφει η ανακοίνωση.

«Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ανακαλύπτεις ότι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» αναφέρεται, αφήνοντας αιχμές για τα κοντινά του άτομα που τον εκμεταλλεύτηκαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.