TV & Media

Μαλού Κυριακοπούλου: Έχω χασιμότο, φροντίζω να μην φέρνω το σώμα μου στα όριά του

«Είχα πάρει 26 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, πιέστηκα και αγχώθηκα να τα χάσω», πρόσθεσε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μαλού Κυριακοπούλου: Τι αποκάλυψε για το χασιμότο - Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Στην αύξηση του βάρους της την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και το αυτοάνοσο, με το οποίο έχει διαγνωστεί, το χασιμότο, αναφέρθηκε η Μαλού Κυριακοπούλου σε συνέντευξή της.

«Είχα πάρει 26 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Πιέστηκα και αγχώθηκα να τα χάσω γιατί είναι και τέτοια η φύση της δουλειάς μου. Μία γυναίκα σε μία περίοδο της ζωής της είναι φυσιολογικό να πάρει κιλά και δεν πρέπει να πιέζεται. Κάποιες τα χάνουν πιο εύκολα και κάποιες δυσκολεύονται. Εμένα μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια γιατί ίσως με απασχολούσε λόγω των ερεθισμάτων που είχα κι εγώ από την κοινωνία και των απαιτήσεων που είχαν κάποιοι άνθρωποι από εμένα. Ήταν λάθος που το έβλεπα έτσι», είπε η Μαλού Κυριακοπούλου χαρακτηριστικά.

Μαλού Κυριακοπούλου: Αγάπησα περισσότερο το σώμα μου

«Αποφάσισα ότι δεν μου αξίζει να το περνάω όλο αυτό κι αγάπησα περισσότερο το σώμα μου. Λόγω της μέσης μου που έχω ένα πρόβλημα, γυμνάζομαι συντηρητικά κάνοντας πιλάτες. Φροντίζω να μη φέρνω το σώμα μου στα όριά του και προσέχω τη διατροφή μου. Έχω θυροειδή και τελευταία μου προέκυψε το αυτοάνοσο χασιμότο το οποίο δε μπορείς να ελέγξεις με φαρμακευτική αγωγή. Πρέπει να προσέχω τη διατροφή μου γιατί παίρνω πολύ εύκολα κιλά», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.