TV & Media

Χρύσα Ρώπα: Aν πάθω κάτι οικονομικά και συναισθηματικά θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη Λαζόπουλου

Τι είπε για το κίνημα του #MeToo

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρύσα Ρώπα: Aν πάθω κάτι θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη Λαζόπουλου
Χρύσα Ρώπα: Aν πάθω κάτι θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη Λαζόπουλου © ΕΡΤ/Screenshot

Χρύσα Ρώπα: Aν πάθω κάτι θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη Λαζόπουλου - Τι είπε για το κίνημα του  #MeToo

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε η Χρύσα Ρώπα το πρωί της Τρίτης (25.06) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων έκανε το δικό της σχόλιο για το κίνημα MeToo, για τις καταγγελίες που έγιναν αλλά και τους θύτες που στη συνέχεια έγιναν υποστηρικτές.

Η Χρύσα Ρώπα σχολίασε αρχικά πως «το MeToo έγινε MeToo από τη στιγμή που μας έδωσαν ένα όνομα», εξηγώντας πως και πριν γίνονταν τα ίδια πράγματα όμως κανείς δεν το είχε ονομάσει.

«Εγώ όταν έκανα την πρώτη σοβαρή καταγγελία, όχι σαν καταγγελία, γιατί και εγώ δεν ήξερα, κάποιος ήρθε και μου κούνησε το δάχτυλο, όπως προχθές ένας κύριος, και μου είπε “κοίταξε τώρα, μην κάνεις τίποτα γιατί αυτό τώρα είναι… αυτό”. Με απείλησε […] έχω πράγματα τα οποία συνέβαιναν πριν αυτό ονομαστεί MeToo…», είπε στη συνέχεια η Χρύσα Ρώπα, τονίζοντας πως η νοοτροπία δεν αλλάζει, αφού «πριν ονομαστεί έτσι συμμετείχες σε μία κακοποίηση και μετά μόλις έμαθες τι είναι αυτό, φεύγεις από το “κακοποιητής” και γίνεσαι “υπερασπιστής”».

Η Χρύσα Ρώπα ξεκαθάρισε πως δεν είναι κατά του MeToo, «είμαι κατά της “σαλάτας” και της κωλοτούμπας». «Αν βγάλουμε τα θύματα, που είμαστε πάντα με τα θύματα, και τους θύτες, που είμαστε εναντίον τους, υπάρχει και ένα κλίμα μοντερνισμού στο MeToo. Είσαι πολύ μοντέρνος και σύγχρονος όταν τα υπερασπίζεσαι όλα αυτά», είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28yytbjwbfd)

Χρύσα Ρώπα: Έχω θαυμάσει τον εαυτό μου στο Τσαντίρι

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ και στη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο. «Έχω θαυμάσει τον εαυτό μου στο Τσαντίρι. Εκεί είναι και θέατρο, που το εισπράττεις εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι και τηλεόραση. Είχα ζητήσει ένα τούβλο, το απέρριψα το πρώτο και μου έφεραν ένα αληθινό, εγώ όμως είχα μείνει στο ψεύτικο.

Το σηκώνω έτσι και βλέπω στο πουκάμισο του Λάκη αίματα και δεν καταλάβαινα από πού είναι. Δεν το έχετε δει αυτό;», δήλωσε η Χρύσα Ρώπα και συνέχισε: «Αν πάθω κάτι, οικονομικά και συναισθηματικά, θα χτυπήσω την πόρτα του Λάκη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28y47fxujc9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.