TV & Media

Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει

Η Dolce Vita, η τηλεόραση και ο Γιώργος Μαρίνος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει
Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει © Eurokinissi

Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: Τι είπε για τον θάνατό του - Η Dolce Vita, η τηλεόραση και ο Γιώργος Μαρίνος

Η Κατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την Άννα Παναγιωτοπούλου, τον Αλέξανδρο Ρήγα,τον πρώην σύζυγό της Στηβ Κακέτση που πέθανε τον Μάιο του 2023, αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

«Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο Dolce Vita, όλες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Η Σάσα ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δεν θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά Dolce Vita και πρόσθεσε για τον Αλέξανδρο Ρήγα:

«Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita. Δεν νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω ή να χαλάσω την ψυχή μου, δεν θέλω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28x0ityfoo1)

Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει

«Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Ο Στηβ είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα. Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ», είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Στηβ Κακέτση με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1975 έως το 2000 και συμπλήρωσε για τον Γιώργο Μαρίνο:

«Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στην σχολή, μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο, θύμωσε πολύ όταν παντρεύτηκα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.