TV & Media

Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: «Δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις»

«Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: Δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις
Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: Δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις © ANT1

Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: Γιατί διαφωνεί με τον μουσικό θεσμό και ποια ήταν η τελευταία του εμφάνιση

Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Γαϊτάνος και μίλησε για την πορεία του στη μουσική, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με ορισμένες πτυχές του διαγωνισμού της Eurovision.

«Δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις», είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος σε ερώτηση που του έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την άποψή του για την Eurovision.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28toabmptgh)


«Η Eurovision έχει κάποια στοιχεία που με βρίσκουν απολύτως αντίθετο. Η εξωστρέφεια, η φιλαρέσκεια θεωρώ ότι ζημιώνουν τους νέους παρά τους ωφελούν. Επίσης, δεν μου αρέσει η τόση αναισχυντία, δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις», εξήγησε ο δημοφιλής τραγουδιστής, ξεκαθαρίζοντας:

«Δεν θα πήγαινα στην Eurovision. Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα. Αναρωτιέμαι σε τι ωφελεί όλο αυτό το πράγμα; Επίσης, υπάρχει μία αγγλόφωνη τάση, ενώ θα έπρεπε να είναι η κάθε χώρα με τη γλώσσα και τον πολιτισμό της».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28tnc0dhirt)

Πέτρος Γαϊτάνος: Η πίστη μου στον Θεό ίσως με έκανε να παρασυρθώ

«Το ότι έχω συνδεθεί τόσο στενά με το Πάσχα έχει να κάνει αφενός με το ότι είμαι από τους μοναδικούς που ασχολούνται τόσο εντατικά με τη θρησκευτική μουσική. Επίσης, υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη προβολή και ζήτηση στο να με ακούει ο κόσμος να ψάλλω. Οι εκκλησιαστικοί μου δίσκοι έχουν πουλήσει εκατομμύρια», δηλώνει ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Αφετέρου, η πίστη μου στον Θεό ίσως με έκανε να παρασυρθώ και να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το συγκεκριμένο μουσικό είδος», προσθέτει ο τραγουδιστής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d28tmqculqmp)

«Η τελευταία φορά που δούλεψα σε νυχτερινό κέντρο ήταν με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, την Αλέξια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα πρώτα του βήματα. Το 1991 τραγούδησα με Μητσιά, Ελένη Δήμου, Αρβανιτάκη και την επόμενη χρονιά με Μοσχολιού, Πουλόπουλο και Σπανό», περιγράφει αμέσως μετά ο Πέτρος Γαϊτάνος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.