TV & Media

Αντιδράσεις για το «χιουμοριστικό» σκίτσο της ΕφΣυν με την Δόμνα Μιχαηλίδου

Με αφορμή την αποχώρηση της από την κυβέρνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου από τη Ρόδο: Δημιουργούμε 25.000 νέες θέσεις εργασίας, στηρίζοντας την απασχόληση και την οικονομία - Νέα δράση του ΕΣΠΑ.
Η πρώην υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου © Menelaos Myrillas/SOOC

Σκίτσο της ΕφΣυν: Αντιδράσεις για το «χιούμορ» με την Δόμνα Μιχαηλίδου 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια γελοιογραφία της Εφημερίδας των Συντακτών στην οποία επιχειρείται να αποδοθεί χιουμοριστικά η αποχώρηση της Δόμνας Μιχαηλίδου από το κυβερνητικό σχήμα.

Ο σκιτσογράφος θέλοντας να σχολιάσει τον πρόσφατο ανασχηματισμό: «Θύμα "ενδοοικογενειακής βίας" έπεσε η Δόμνα που πρώτη φορά μετά το 2019 μένει εκτός κυβέρνησης». Και δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις γροθιές του στην έντρομη Δόμνα Μιχαηλίδου να την απειλεί: «Θα πεις στους δημοσιογράφους ότι έπεσες από τις σκάλες».

Υπέροχες Γυναίκες: Χυδαίο! Η έμφυλη βία δεν προσφέρεται για πλάκα

Οι «υπέροχες γυναίκες» ένας λογαριασμός στο instagram («yperoxes.gynaikes») αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για χυδαιότητα.

Δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση:

Ο λογαριασμός έγραψε χαρακτηριστικά: «Και ενώ φωνάζουμε ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία δεν διατίθεται για πλάκα, σήμερα μια εφημερίδα κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή έπειτα από ένα ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που βρίσκεται στο δημόσιο διάλογο και μία γυναικοκτονία που έγινε χθες, να αστειευτεί και να προκαλέσει με αυτό τον τρόπο. Χυδαίο! Δεν είναι θέμα πολιτικής επιλογής ή κομματικής τοποθέτησης, είναι απλά η στιγμή να κατανοήσουμε ότι η βία κατά των γυναικών δεν ενδείκνυται για αστειάκια και σάτιρα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.