TV & Media

Έρχονται τα Netflix Houses - Ο κολοσσός του streaming ανοίγει πάρκα ψυχαγωγίας

Υπόσχεται στο κοινό ότι θα βιώνει τις εμπειρίες των αγαπημένων του σειρών στην πραγματική ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Netflix: Ανοίγει πάρκα ψυχαγωγίας - Τα δύο πρώτα Netflix House εγκαινιάζονται το 2025 στις ΗΠΑ - Με εμπειρίες εμπνευσμένες από τον προγραμματισμό του.
Τα πρώτα Netflix Houses γίνονται πραγματικότητα στις ΗΠΑ © Netflix

Netflix: Ανοίγει πάρκα ψυχαγωγίας - Τα δύο πρώτα Netflix House εγκαινιάζονται το 2025 στις ΗΠΑ - Με εμπειρίες εμπνευσμένες από τον προγραμματισμό του

Αν θελήσατε ποτέ να βιώσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές εκτός των ορίων του streaming και μέσα στον πραγματικό κόσμο, ετοιμαστείτε: Το πρώτο Netflix House πρόκειται να ανοίξει μέσα στον επόμενο χρόνο. Αυτό είναι το όνομα που έδωσε η πλατφόρμα σε μια σειρά συγκροτημάτων ψυχαγωγίας που θα περιλαμβάνουν αξιοθέατα, εστιατόρια και καταστήματα εμπνευσμένα από τον προγραμματισμό του.

Netflix: Ανοίγει πάρκα ψυχαγωγίας - Τα δύο πρώτα Netflix House εγκαινιάζονται το 2025 στις ΗΠΑ - Με εμπειρίες εμπνευσμένες από τον προγραμματισμό του.
O κόσμος του «Bridgerton» θα περιλαμβάνεται στις εμπειρίες των πάρκων ψυχαγωγίας της streaming πλατφόρμας © Netflix

Netflix House: Το 2025 τα δύο πρώτα συγκροτήματα ψυχαγωγίας

Τα δύο πρώτα Netflix House πρόκειται να ανοίξουν το 2025. Αμφότερα θα βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα σε δύο από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές της Αμερικής: το Ντάλας και τη Φιλαδέλφεια.

Τόσο η τοποθεσία στη Galleria του Ντάλας όσο και αυτή στο King of Prussia Mall της Πενσυλβάνια θα εκτείνονται σε περισσότερα από 100.000 τετραγωνικά πόδια, σύμφωνα με το Variety.

Οι διασκεδάσεις που θα προσφέρουν τα Netflix Houses θα περιλαμβάνουν μουσική από εκπομπές όπως το «Bridgerton», εστιατόρια με πιάτα εμπνευσμένα από το Netflix και αξιοθέατα που θα φαίνονται οικεία στους θεατές των προγραμμάτων του Netflix. Φυσικά, θα διατεθεί αρκετός χώρος για καταστήματα λιανικής.

Netflix announces new immersive experience coming in 2025

Οι νέοι προορισμοί ψυχαγωγίας του Netflix

«Στο Netflix House, μπορείτε να απολαμβάνετε τακτικά ενημερωμένες εμπειρίες, να επιδοθείτε σε σόπινγκ και να πάρετε μια κυριολεκτική γεύση από τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες του Netflix, μέσα από μοναδικές προσφορές φαγητού και ποτών», δήλωσε η επικεφαλής μάρκετινγκ του Netflix, Μάριαν Λι.

«Έχουμε ξεκινήσει περισσότερες από 50 εμπειρίες σε 25 πόλεις και το Netflix House αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά των ξεχωριστών μας προσφορών. Οι χώροι θα ζωντανέψουν τις αγαπημένες μας ιστορίες με νέους, διαρκώς μεταβαλλόμενους και απροσδόκητους τρόπους».

Το Netflix ελπίζει ότι οι νέοι προορισμοί ψυχαγωγίας θα το βοηθήσουν να βρει νέους συνδρομητές, καθώς καταπολεμά τον σκεπτικισμό της Wall Street και των μετόχων του.

Γνώστες της streaming βιομηχανίας υποστηρίζουν ότι θα ήταν καλή ιδέα το Netflix να ανοίξει τα Houses του πριν η μεγαλύτερη επιτυχία του, η σειρά επιστημονικής φαντασίας «Stranger Things» επιστρέψει για μια τελευταία σεζόν, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2025.

(Με πληροφορίες του Tubefilter)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.