TV & Media

Αθηναΐς Νέγκα για το σχόλιο στη Σάττι: Δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου

Τι εξήγησε η δημοσιογράφος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αθηναΐς Νέγκα: Τι είπε για το σχόλιο στη Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA - Τι εξήγησε η δημοσιογράφος

Η Αθηναΐς Νέγκα τοποθετήθηκε ως προς το σχόλιο που έκανε για τη Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν της απονείμει το βραβείο Καλύτερου Ποπ Καλλιτέχνη στα MAD VMA.

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για το «θα μπορούσα να χασμουρηθώ» και το «αν και διαφωνώ μαζί της» που είπε κατά την απονομή στην Μαρίνα Σάττι.

«Είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου. Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα "συγχαρητήρια, διαφωνώ"», δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα και πρόσθεσε:

«Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Δεν έβγαλα λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της, δημόσια δεν έπρεπε να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται… Θα το ξαναέλεγα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια».

Τι είχε πει η Αθηναΐς Νέγκα για τη Μαρίνα Σάττι πριν την βραβεύσει

«Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα» είπε η δημοσιογράφος την βραδιά των MAD VMA.