TV & Media

Super Κική για Λύτρα: Ήμουν και εγώ στα VIP Κορυδαλλού

Το παράδειγμα της Βίκυς Σταμάτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
super-kiki

Super Κική: Τι είπε για τον Απόστολο Λύτρα και την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό

Για τη φυλάκιση του Απόστολου Λύτρα στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού μίλησε η Super Κική. Η influencer μίλησε για τις «ανέσεις», για τις οποίες έκαναν λόγο οι fans της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν αρκούν για να αντισταθμίσουν τα συναισθήματα που τρέφουν οι άλλοι κρατούμενοι για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, η instagrammer Super Κική ανέφερε σε story στο Instagram και το παράδειγμα της Βίκυς Σταμάτη, την οποία είχε δει στα VIP και όπως τόνισε, ότι «δεν ήταν καθόλου επιθυμητή από τις άλλες κρατούμενες».

Super Κική: Τι είπε για τον Απόστολο Λύτρα και την Βίκυ Σταμάτη 

«Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει air condition και τα λοιπά, ναι ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα» είπε η Super Κική και πρόσθεσε:

«Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.