TV & Media

Φόνσου για Φιλιππίδη: Αφού η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει;

Τι είπε για τη συνομιλία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φόνσου για Φιλιππίδη: Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες - Τι είπε για τη συνομιλία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός, Άννα Φόνσου στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ότι ακούγεται τελευταία ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα η Άννα Φόνσου απάντησε: «Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει; Και ο Φιλιππίδης αλλά και ο Λιγνάδης, που είναι φίλος μου, αν πιστεύουν ότι μπορούν να δουλέψουν, γιατί να μην ξαναδουλέψουν; Πρώτα πρώτα ο Δημήτρης είναι ο μεγαλύτερος θεατράνθρωπος και η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει»

Η Άννα Φόνσου ρωτήθηκε και για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Λιγνάδη μετά την αποφυλάκιση του με την ίδια να απαντά: «Ναι, δεν θέλει να ανακατεύει άλλους, γι’ αυτό δεν μιλάει για αυτό που έχει συμβεί. Ακόμη δεν είναι έτοιμος να κάνει πράγματα, αλλά σε λίγο θα είναι. Δεν ξέρω βέβαια αν θα του δώσουν την ευκαιρία. Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό που συνέβη για εκείνον, γιατί μην ξεχνάς ότι είναι γιος του σπουδαίου Τάσου Λιγνάδη και δεν είναι εύκολο να βάζουμε τέτοιες ετικέτες στους ανθρώπους».