TV & Media

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ»: Η ατάκα της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι πριν τη βράβευση

Δείτε το βίντεο από τα Mad VMA 2024

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αθηναΐς Νέγκα σε Μαρίνα Σάττι: Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, είπε - Δείτε το βίντεο από τα Mad VMA 2024

Την πιο «ενδιαφέρουσα» ίσως βράβευση στα στα Mad Video Music Awards πραγματοποίησε η Αθηναΐς Νέγκα.

Την ώρα που προλόγιζε την Μαρίνα Σάττι στα Mad Video Music Awards η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της» είπε αναφερόμενη στο βίντεο που σχολιάστηκε ποικιλοτροπώς και έδειχνε τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που έδινε συνέντευξη η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision.

Η Αθηναΐς Νέγκα βράβευσε τη Μαρίνα Σάττι και αναφέρθηκε στο χασμουρητό της

Η Μαρίνα Σάττι πάντως δεν σχολίασε κάτι μετά τα όσα είπε η Αθηναΐς Νέγκα: «Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μία χρονιά ενδιαφέρουσα. Έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα, κάποια πράγματα έχασα… Ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αγάπη και τη στήριξη σας» είπε.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της τραγουδίστριας όταν άκουσε όσα είπε για το χασμουρητό της η Αθηναΐς Νέγκα:


Η ανάρτηση της Αθηναΐδας Νέγκα μετά τα βραβεία και όσα είπε για τη Μαρίνα Σάττι

Μετά τα μουσικά βραβεία, η δημοσιογράφος έγραψε στο Χ: «Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου”, υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις».