TV & Media

«Καμία ανοχή στη βία»: Η Δέσποινα Βανδή έστειλε ηχηρό μήνυμα από τη σκηνή των MAD VMA 2024

«Δεν υπάρχει ισότητα φύλων όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών», είπε η τραγουδίστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δέσποινα Βανδή στα MAD VMA 2024
Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμά της κατά της βίας από τα MAD VMA 2024 © Glomex

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμά της κατά της βίας από τη σκηνή των MAD VMA 2024 - Όσα είπε η τραγουδίστρια

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας έστειλε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή των MAD VMA 2024. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή για να παραλάβει ένα ακόμη βραβείο στην καριέρα της, εκείνο του καλύτερου ποπ / λαϊκού καλλιτέχνη και αναφέρθηκε στα περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, με αφορμή και τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον ποινικολόγο σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα. 

Η Δέσποινα Βανδή είπε συγκεκριμένα κατά την παρουσία της στη μουσική διοργάνωση. «Συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα καθημερινά, τα οποία πραγματικά μας συγκλονίζουν και εμένα προσωπικά». Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ακόμη: 

«Η βία είναι ανεξέλεγκτη και το μίσος με βάση τα γεγονότα, που μαθαίνουμε τελευταία και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή στη σωματική, σεξουαλική, στην ψυχολογική που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία. Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, που υπάρχουν δομές, που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά. Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλουμε, όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο. Γιατί δεν υπάρχει ισότητα φύλων όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d249apgpohw9)

Δέσποινα Βανδή: Το «ευχαριστώ» για τα 30 χρόνια καριέρας

Η Δέσποινα Βανδή συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια καριέρας στο μουσικό στερέωμα. «Είναι φανταστικό. Άκουγα πριν τη Μαρίνα (σ.σ. Σάττι) που έλεγε ότι είναι το πρώτο της βραβείο και εύχομαι να τα πολλαπλασιάσει, άκουγα την Ελένη (σ.σ. Φουρέιρα) που έλεγε ’10 χρόνια τώρα’, βλέπω εδώ παιδιά που ούτε είχαν γεννηθεί όταν ξεκίνησαν τα MAD VMA. 30 χρόνια και είναι πολύ συγκινητικό ότι ακόμα και τώρα μπορούμε και συνδεόμαστε μέσα από τη μουσική, τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο για αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αμέσως μετά τη βράβευσή της στα MAD VMA 2024 η Δέσποινα Βανδή. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.