TV & Media

Δημήτρης Μακαλιάς: Ενδέχεται να μην είμαστε στην τηλεόραση του χρόνου

Τι είπε για τη Μπέττυ Μαγγίρα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
glo_ep_2_-_makalias_01

Δημήτρης Μακαλιάς: Αποκάλυψε πως ίσως δεν είναι στην τηλεόραση την επόμενη χρονιά - Τι είπε για τη Μπέττυ Μαγγίρα

Για το τέλος της εκπομπής «I Love Σου Κου», στην οποία συνεργαζόταν με την Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Το ΑΙ είναι το μέλλον και σε λίγα χρόνια μάλλον δεν θα χρειάζεται ούτε εμάς η τηλεόραση για να βγάλουμε μία εκπομπή. Μάλλον ο ΑΝΤ1 είναι πολύ μπροστά και σκέφτηκε ότι το ΑΙ έρχεται στις ζωές μας, οπότε σου λέει: "Ας διώξουμε λίγους-λίγους, να μείνει η τεχνολογία να κάνει τη δουλειά μόνη της"», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφερόμενος στο «I Love Σου Κου» που ρίχνει αυλαία φέτος και συμπλήρωσε:

«Όπως κάθε κύκλος, έτσι κλείνει και αυτός στον ΑΝΤ1 μετά το ΟΡΕΝ. Ούτως ή άλλως, είχαμε συμφωνήσει για έναν χρόνο, δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα πάμε με το ζόρι για δεύτερη σεζόν. Έκλεισε ευχάριστα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d23sygwun6i1)

«Εγώ ήμουν μόνο σε ένα ραντεβού που μας ανακοινώθηκε ότι η συνεργασία μας ολοκληρώνεται και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να σχολιάσει το οτιδήποτε και τον πατέρα μου αν κάτσεις και τον ρωτήσεις, έχει άποψη για όλα. Δεν έχει να κάνει με το τι θέλω εγώ και τι θα μπορούσα να κάνω. Έχει να κάνει με το τι επιθυμεί ένα κανάλι και ποια πρόσωπα θέλει να κάνουν τον συγκεκριμένο σχολιασμό. Εμένα δεν έφτασε στα αυτιά μου ότι μου ζητήθηκε να κάνω ενημέρωση και είπα "όχι"», πρόσθεσε αναφορικά με το ενδεχόμενο το κανάλι να κάνει κάποια ψυχαγωγική και ενημερωτική εκπομπή στη θέση του «I Love Σου Κου».

Δημήτρης Μακαλιάς: Όλα τα κανάλια θα ήθελαν τη Μπέττυ

«Στο κομμάτι της μόδας η Μπέττυ είναι καταπληκτική και σίγουρα στο κομμάτι της παρουσίασης, οπότε θεωρώ ότι όλα τα κανάλια θα ήθελαν να έχουν μια Μπέττυ Μαγγίρα στο δυναμικό τους. Θα ήθελα να τη δω σε κάτι βραδινό, για να είμαι ειλικρινής. Δηλαδή, αν θα μπορούσα να τη δω σε μια σύμπραξη με τον Νίκο Μουτσινά, για παράδειγμα, σε κάτι fun, σε κάτι ανεβαστικό», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την Μπέττυ Μαγγίρα και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

«Ραντεβού για άλλη δουλειά δεν έχω κάνει ακόμα. Θεωρώ ότι δεν θα χωρούσα σε κάτι τέτοιο, γιατί ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε από το δυναμικό του, επομένως σημαίνει ότι το κανάλι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου από εδώ και στο εξής. Οπότε δεν θα μπορούσα να χωρέσω σε κάτι τέτοιο. Αλλά, ο Θανάσης και ο Δημήτρης είναι δύο πρόσωπα που αγαπάω πάρα πολύ, τους εκτιμάω πάρα πολύ και τους θαυμάζω, οπότε τους εύχομαι κάθε επιτυχία σε ό, τι και να κάνουν, είτε το κάνουν αυτό, είτε δεν το κάνουν».

«Δεν ξέρω αν θα ήθελα να ξανακάνω μία ψυχαγωγική εκπομπή τόσο άμεσα, θα προτιμούσα σειρά. Νομίζω ότι έχουμε αργήσει πάρα πολύ για οποιαδήποτε δουλειά για του χρόνου, οπότε ενδέχεται τόσο η Μπέττυ, όσο και εγώ να μην είμαστε πουθενά στην τηλεόραση του χρόνου. Είναι ένα πιθανό σενάριο και δεν πειράζει», είπε τέλος ο Δημήτρης Μακαλιάς για το αν έχει κάνει κάποιο ραντεβού σχετικά με την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.