TV & Media

Αναστασία Γιάμαλη για το Mega: Δεν ήμουν έτοιμη τα προηγούμενα χρόνια, πλέον σίγουρα είμαι

«Τηλεόραση δεν κάνουμε για εμάς, κάνουμε για τον κόσμο» ανέφερε η δημοσιογράφος

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νατάσσα Γιάμαλη: Τι δήλωσε για τη συνεργασία με το Mega - «Τηλεόραση δεν κάνουμε για εμάς, κάνουμε για τον κόσμο» ανέφερε η δημοσιογράφος 

Η Νατάσσα Γιάμαλη εντάσσεται με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Mega καθώς τη Δευτέρα ανακονώθηκε και επισήμως η «μεταγραφή» της δημοσιογράφου από το Kontra Channel.

Η ίδια μίλησε στις κάμερες της εκπομπής «Fay's Time» για τη νέα της συνεργασία, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενη κια πως έκανε την καλύτερη επιλογή από όλες τις προτάσεις που είχε.

Οι δηλώσεις τους Νατάσας Γιάμαλη

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή από τις προτάσεις που είχα. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω σ' ένα κανάλι περιφερειακό που όμως μου έδωσε και την βοήθεια και την στήριξη και την ελευθερία. Τώρα ήρθε ο καιρός για το επόμενο βήμα», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

»Προφανώς και υπάρχει άγχος. Υπάρχει όλο το άγχος του κόσμου. Τηλεόραση δεν κάνουμε για εμάς, κάνουμε για τον κόσμο. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά, προσπαθούμε να βρούμε τους ανθρώπους να βρούμε τα άτομα εκείνα που θα μπορέσουμε όλοι και όλες μαζί, να συγκροτήσουμε εκείνη την ομάδα που θα κάνει ενημέρωση έτσι όπως την αντιλαμβανόμαστε. Θα είναι μαζί ο αρχισυντάκτης μου, ναι, ο Κυριάκος Δημάγγελος. Μαζί ξεκινήσαμε και στο "Κόντρα". Θα ήταν άδικο, εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη της ομάδας, οπότε θα ήταν απαράδεκτο από μέρους μου να μην διεκδικήσω να είναι μαζί μου», συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν το περίμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι το τηλεοπτικό τοπίο ήταν για πάρα πολλά χρόνια περίεργο και άτομα με τις δικές μου απόψεις δεν ήταν ακριβώς mainstream. Χαίρομαι όμως που έχουν ανοίξει τα περιθώρια και μπορώ κι εγώ να κάνω την δουλειά μου, όπως την αντιλαμβάνομαι. Μπορεί και να μην ήμουν έτοιμη τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον σίγουρα είμαι. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για την εκπομπή γιατί δεν έχω κι εγώ πλήρη εικόνα ακόμη. Θα είναι ενημερωτική εκπομπή που θα έχει τα στοιχεία εκείνα που θα την κάνουν αρκετά ζωντανή και ενδιαφέρουσα», κατέληξε η δημοσιογράφος.