TV & Media

Η Κουτσελίνη απαντά για την υπόθεση Λύτρα: «Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλλω - Απομονώσατε μία φράση μου»

«Δείτε όλη την εκπομπή 1 ώρα και αν συνεχίζεται να με κατηγορείται θα σκύψω το κεφάλι», είπε η παρουσιάστρια

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζήνα Κουτσελίνη
Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά για τον Απόστολο Λύτρα και τις αντιδράσεις © Youtube / Star

Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά για τον Απόστολο Λύτρα και τις αντιδράσεις για τη δήλωσή της

Η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε μέσα από την εκπομπή της να απαντήσει για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από χθεσινή της δήλωση για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα. Η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Πάμε στην υπόθεση Λύτρα. Είδα αρκετά σχόλια όπου απομονώσατε μια φράση μου θέλοντας να με επικηρύξετε», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, υποστηρίζοντας ότι η επίμαχη φράση της «ήταν ρητορικό ερώτημα. Εσείς αμφισβητείται αυτή τη στιγμή πως μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;». Όπως είπε η παρουσιάστρια, η υπόθεση «έρχεται σε μια στιγμή που προηγήθηκαν γεγονότα, για το πώς νιώθει ένα παιδί. Υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης. Τότε, παρενέβη ο Μαρέβης και δεν ολοκλήρωσα τη θέση μου. Είχα πει εξαρχής να αφήνετε να ολοκληρώνουμε τη σκέψη μας. Για εμένα αυτά είναι δύσκολα ζητήματα και όχι επειδή ένας που συνεργαστήκαμε κατηγορείται με βαριά κατηγορία. Το αφήνω στην άκρη, επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη χρόνια τώρα. Σας έχω πει μόνο το 1% της ζωής μου. Την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων». 

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε ακόμη στην απόφαση του δικαστηρίου. Ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό, όμως, όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. «Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε την καριέρα του πάνω στον άλλο, το δικαστήριο τους είπε πως δεν μπορούν να είναι μαζί. Θα σας πω κάτι που δεν ξέρετε. Σε αυτά τα γεγονότα τρέχουν δάκρυα. Η μητέρα μου με τον πατέρα μου είχαν μαζί επιχειρήσεις και όταν έλεγα "μαμά να φύγουμε δεν αντέχω" η μαμά έλεγε "Ζήνα δεν μπορώ να φύγω γιατί θέλω να είμαστε μαζί" και προτίμησε να φύγω εγώ στα 13. Αυτό για εμένα λέει πολλά: υπάρχει απόφαση μη προφυλακιστέος και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του (σ.σ. Λύτρας). Έχω πει το παιδί υποφέρει και θα υποφέρει για πάντα. Δεν αρκεί μια συγγνώμη το παιδί θα υποφέρει για πάντα. Σας έχω πει ότι για 9 χρόνια έχω αποδείξει πως είμαι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες, το έχω κάνει και έμπρακτα. Αυτό με προσβάλλει! Όταν παίρνουν και απομονώνουν μια φράση!». 

«Δεν είμαι σε φάση άμυνας... Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν και προχωρώ μπροστά. Αυτή τη στιγμή έρχεται μια απόφαση που ενώ είναι στο ζενίθ της καριέρας τους, ενώ έδωσαν συνεντεύξεις, τους έζησα μαζί... Εγώ δεν γνώρισα κάτι, όπως είπε η ίδια (σ.σ. Σοφία Πολυζωγοπούλου), είναι πως δεν το έχει κάνει ξανά. Εγώ δεν παίρνω τη συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζουμε στην άκρη. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Ήμουν ξεκάθαρη: η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Δείτε όλη την εκπομπή 1 ώρα και αν συνεχίζεται να με κατηγορείται θα σκύψω το κεφάλι. Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλω. Η αλήθεια είναι πως στο διάλειμμα είπα στον Δημήτρη πως θα γίνει παρεξήγηση. Οι συνεργάτες δεν το πίστευαν. Καμία φορά κόβεται φράση και έχω μιλήσει 45 λεπτά», είπε σε άλλο σημείο η Ζήνα Κουτσελίνη και κατέληξε: 

«Η συγγνώμη στα δικά τους παιδιά δεν θα είναι αρεστή. Η μαμά πολλές φορές μου ζήτησε συγγνώμη που δεν είχε φύγει για τις κοινές επιχειρήσεις. Όταν η ζωή έχει μια αλήθεια όσο και αν παλέψει κάποιος υπάρχει καταστροφή. Πήρα τα κομμάτια μου και προχώρησα όσο με στήριξε και η μαμά μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2313qgqcd01)

Άγρια επίθεση Light στη Ζήνα Κουτσελίνη

Επίθεση εξαπέλυσε ο Light κατά της Ζήνας Κουτσελίνη με αφορμή τα όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ποινικολόγο.

Ειδικότερα, μέσα από το κανάλι επικοινωνίας που έχει στο προφίλ του στο Instagram, o Light μοιράστηκε κάποια ηχητικά στα οποία εξέφραζε την άποψή του για τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» από την ίδια την παρουσιάστρια.

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική η Ζήνα από το "Οι αλήθειες με την Ζήνα", που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Παταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα. Αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ' ότι φαίνεται, βγαίνει και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στον ξύλο την γυναίκα του γιατί όπως λέει καταστρέφεται μία λαμπρή καριέρα. Πλυντήριο κανονικό», ακούγεται να λέει ο Light.

Light: «Κόλαφος» κατά της Κουτσελίνη - «Η σιχαμένη, η εμετική που δικαιολογεί τον Λύτρα»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.