TV & Media

Κώστας Κόκλας: Μετά τα 50 αρχίζεις να ισορροπείς μέσα σου

«Ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι», σημείωσε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koklas

Κώστας Κόκλας: Αποκάλυψε πως «μετά τα 50 αρχίζει κανείς να ισορροπεί μέσα του» - «Ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι», σημείωσε ο ηθοποιός

Ο Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων έκανε το σχόλιό του για τις σημερινές κωμωδίες ενώ έκανε και μια αναδρομή στην καριέρα του.

Ειδικότερα, ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στην περίοδο που υποδυόταν έναν ζιγκολό, όταν και δεχόταν πολλά αρνητικά σχόλια από τον κόσμο που έβλεπε το σίριαλ.

«Το πρώτο μου σήριαλ ήταν το Παραμύθι Χωρίς Όνομα στην ΕΡΤ το 1988, μετά με πήρε ο Χάρης Ρώμας στο Ελλάς Παλλάς στον ΑΝΤ1. Γνωστός έγινα με το Τζιβαέρι, εκεί έκανα έναν πολύ αρνητικό χαρακτήρα, έναν ζιγκολό. Ο κόσμος με έβριζε στον δρόμο. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησαν τα Εγκλήματα» είπε ο ηθοποιός στο «2night Show».

Ακολούθως, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που δούλεψε στα «Εγκλήματα» με την Υρώ Μανέ και τη Μαρία Καβογιάννη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d22vj3pd2eh5)

Κώστας Κόκλας: Τι είπε για την περίοδο της καραντίνας

«Η καραντίνα λειτούργησε καταπραϋντικά για μένα. Είχα τον χρόνο να… γλείψω τις πληγές μου μετά από μία 20ετία μεγάλης πίεσης. Θεράπευσα ψυχικά κομμάτια μέσα μου, ανασύνταξα κάποια άλλα» περιέγραψε. Μεταξύ άλλων, επισήμανε: «Μετά τα 50 αρχίζεις και ισορροπείς μέσα σου, να αποδέχεσαι αυτό που είσαι και δεν χάνεις τον χρόνο σου. Σου φεύγουν αρκετές ανασφάλειες. Πλησιάζοντας τα 60 εκεί φαντάζομαι ότι θα περάσω μία κρίση αλλά δεν έχω απωθημένα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d22vi3sjgto1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.