TV & Media

Άγρια επίθεση Light στη Ζήνα Κουτσελίνη

Για τα όσα είπε στην εκπομπή της για τον Απόστολο Λύτρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Light, Ζήνα Κουτσελίνη: Επίθεση του τράπερ στην παρουσιάστρια - Για τα όσα είπε στην εκπομπή της για τον Απόστολο Λύτρα

Επίθεση εξαπέλυσε ο Light κατά της Ζήνας Κουτσελίνη με αφορμή τα όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ποινικολόγο.

Ειδικότερα, μέσα από το κανάλι επικοινωνίας που έχει στο προφίλ του στο Instagram, o Light μοιράστηκε κάποια ηχητικά στα οποία εξέφραζε την άποψή του για τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» από την ίδια την παρουσιάστρια.

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική η Ζήνα από το "Οι αλήθειες με την Ζήνα", που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Παταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα. Αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ' ότι φαίνεται, βγαίνει και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στον ξύλο την γυναίκα του γιατί όπως λέει καταστρέφεται μία λαμπρή καριέρα. Πλυντήριο κανονικό», ακούγεται να λέει ο Light.

Τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα

Μεταξύ άλλων μέσω της εκπομπής της, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε «εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται;» και πρόσθεσε:

«Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό. Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία μίλησε και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα».