TV & Media

Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου μετά τον πολιτικό γάμο με τον σύντροφό του

«Ήταν υπέροχα, ήταν φανταστικά, ένα άπιαστο όνειρο που εκπληρώθηκε» αναφέρει ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μιχάλης Οικονόμου με το σύντροφό του
Ο Μιχάλης Οικονόμου με το σύντροφό του © ecomike/instagram

Μιχάλης Οικονόμου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο του - «Ήταν υπέροχα, ήταν φανταστικά, ένα άπιαστο όνειρο που εκπληρώθηκε» αναφέρει ο ηθοποιός

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Μιχάλης Οικονόμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον πολιτικό γάμο του με τον Γιώργο Μακρή, λίγους μήνες μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ο σύντροφός του, που είναι κι αυτός ηθοποιός είναι γονείς ενός αγοριού και το 2021 είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Οικονόμου μετά τον πολιτικό γάμο με τον σύντροφό του 

Την παραμονή του Pride Athens με τρεις κουμπάρους, ανάμεσά τους και ο επίσης ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ενώθηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Διονύσου παρουσία στενών συγγενών, επώνυμων φίλων.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Οικονόμου δημοσίευσε φωτογραφίες από την σημαντική αυτή στιγμή τους διευκρινίζοντας πως δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση αυτών που φαίνεται ο γιος τους.

Ευχαριστούμε τη δήμαρχο Διονύσου @katerinamaichosoglou που με τόση συγκίνηση μας πάντρεψε, τις κουμπάρες @mania_pa & @i_am_nancy_psimenatou και τον κουμπάρο @antinoosalmpanis που μας στήριξαν, τον γιο μας Νικηφόρο που το έζησε, τον Dj μας @gizmogiannis που μας ανέβασε, του γονείς Γιώργο και Σοφία για όλα, και όλους τους φίλους και τις φίλες που μας τίμησαν στο πάρτι στο εξοχικό. Θα θέλαμε να καλέσουμε κανονικά άλλους τόσους!
Ήταν υπέροχα, ήταν φανταστικά, ένα άπιαστο όνειρο που εκπληρώθηκε. Ένα όνειρο που είχα διαγράψει στην ηλικία που βλέπετε στο προσκλητήριο, κι όμως πλέον μπορεί να γίνει για το καθένα μας πραγματικότητα.
Η αγάπη κάνει την οικογένεια!

@itsgiorgosmakris σ αγαπώ, τα καταφέραμε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.