TV & Media

Αντιδράσεις για την «υποστηρικτική» δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Λύτρα

Η χαρακτηριστική τοποθέτηση της Ρούλας Κορομηλά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντιδράσεις για την «υποστηρικτική» δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Λύτρα
© screenshot/youtube

Zήνα Κουτσελίνη: Αντιδράσεις για την δήλωση της για τον Απόστολο Λύτρα

Αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής της και στα social media προκάλεσε η Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου, εξέφρασε την άποψη ότι η καριέρα του πλήττεται από το περιστατικό, προκαλώντας ένταση στην εκπομπή και σχόλια εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;». Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη ερώτηση, δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό, με τον Δημήτρη Μαρέδη να τονίζει: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Η ίδια αναφέρθηκε στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Λύτρα, οι οποίες δεν προχώρησαν, και εξήγησε πως η αλήθεια για το τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι δεν είναι πάντα γνωστή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η κυρία Κουτσελίνη έχασε την ψυχραιμία της και χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι, αναφέροντας προσωπικές εμπειρίες από την οικογένειά της για να ενισχύσει το επιχείρημά της.

Με φόντο τα παραπάνω χαρακτηριστικές είναι οι τοποθετήσεις στα social media της Ελένης Χρονοπούλου, στελέχους του ΠΑΣΟΚ και της Ρούλας Κορομηλά. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.