TV & Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: To μήνυμα που στέλνει ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ότι όλα τα πολεμάμε

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή με αφορμή τη συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημήτρης Σταρόβας: Τι είπε για τον καλλιτέχνη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Οι δηλώσεις του παρουσιαστή με αφορμή τη συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Ο Δημήτρης Σταρόβας ένα μήνα με το εγκεφαλικό που υπέστη ανάρτησε στο instagram χθες (16.6) ένα συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την πορεία της υγείας του, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη διαρκή του στήριξη.

Το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα, σχολίασε ο φίλος και επί χρόνια συνεργάτης του, Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» τονίζοντας πως «είναι φανταστικό αυτό που έκανε, ήταν πολύ ωραίο».

Όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Δεν έχουμε μιλήσει, ήταν μια έκπληξη. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για αυτό που σου συμβαίνει, τα πάντα ρει στη ζωή. Όλα αλλάζουν σε ένα δευτερόλεπτο και το μήνυμα που στέλνει ο Δημήτρης σε όσους έχει συμβεί κάτι, είναι να νιώθουν ότι μπορούν να το πολεμίσουν και να αγωνιστούν και να μην κρύβονται στο δωμάτιό τους κάτω από κουβέρτες ή πίσω από κλειστές κουρτίνες.

»Όλα τα πολεμάμε και για όλα μπορούμε να αγωνιστούμε για να γίνει καλύτερη η ζωή μας ό,τι κι αν μας συμβεί. Ήταν καταπληκτικό το μήνυμα του Δημήτρη. Εύχομαι καλό καλοκαίρι».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σταρόβα

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο θέλησε να επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Σταρόβας μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για τα όσα έζησε τους τελευταίους μήνες και ευχαρίστησε το κοινό του για όλη τη στήριξη που έλαβε. Ο Δημήτρης Σταρόβας έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Ένα μήνα μετά».

Δημήτρης Σταρόβας: Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα.

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στην έναρξη του βίντεο.

»Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο.

»Οπότε επιφυλάσσομαι.Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ».