TV & Media

Ανδρέας Γεωργίου: «Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο»

Όσα αποκάλυψε για τον επικείμενο γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ανδρέας Γεωργίου για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου
Ο Ανδρέας Γεωργίου για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου © Instagram

Ο Ανδρέας Γεωργίου για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου - «Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο»

Για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου μίλησε μεταξύ αλλων ο Ανδρέας Γεωργίου ως καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο της «Μεγάλης Εικόνας» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του Ανδρέα Γεωργίου, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου, έδειξε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μιλάει για το πώς ονειρεύεται τον γάμο του που θα γίνει σε λίγο καιρό.

«Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε» είπε χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Γεωργίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2246t716z4h)

Ποια είναι η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου με την οποία θα παντρευτεί

H Σιμώνη Χριστοδούλου δουλεύει ως make up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά projects του Αντρέα Γεωργίου, μεταξύ των οποίων και η τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ». Σύντομα έγιναν ζευγάρι αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.