TV & Media

Βασίλης Μπισμπίκης για παπαράτσι: Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς

Τι δήλωσε ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προσφάτως

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλης Μπισμπίκης
Βασίλης Μπισμπίκης για παπαράτσι: Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Βασίλης Μπισμπίκης: Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του - Τι δήλωσε ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε προσφάτως

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» για την καριέρα του, τον τρόπο ζωής του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από κάποιον καιρό αλλά και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d20ft4e0fiix)

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

Για την περιπέτεια της υγείας του: «Δυστυχώς όχι, δεν φοβήθηκα. Δεν έκοψα το κάπνισμα. Καπνίζω, αλλά πολύ λιγότερο, πίνω, αλλά πολύ λιγότερο. Προσέχω με έναν τρόπο, αλλά δεν φοβήθηκα. Ανακάλυψα μετά από αυτό το περιστατικό ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο».

Για το κίνημα MeToo: «Δεν με στενοχωρεί που με έναν τρόπο "έσπασε" αυτό το σπυρί, ας πούμε, και βγήκε στην επιφάνεια. Με στενοχωρεί που έμεινε μόνο στο θέατρο και δεν πήγε άλλου. Με έναν τρόπο το στοχοποίησε, λες και δεν συμβαίνει σε άλλα επαγγέλματα».

Για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή: «Είμαι ερωτευμένος. Απολαμβάνω τον έρωτα» και πρόσθεσε: «Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν ή όχι φωτογραφίες. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο άνθρωποι κανονικοί».

Σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν: «Χυδαία τα "πεσίματα". Υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;».

«Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω. Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.